Új hozzászólás Aktív témák

  • föccer

    nagyúr

    válasz pcgamer01 #1412 üzenetére

    Réztestűek nagyobbak, de kezdőknek jobban ajánlott. Stabilabb a fogása, jobban lehet érezni, tartani. Ha már stabilan tudod ugyan oda dobni a 3 nyilat (mondjuk +/- 1 szektor), akkor érdemes váltani wolframosra. Ha tudsz szerezni négány fajta nyilat, próbálgatni az jó lenne. Meglátnád, hogy milyen forma, milyen tömeg esik jól kézre. Én 5 réz készletet "használtam" el, amire meglett, hogy mit szeretek, ami után váltottam 90%-os wolframra, amiből már viszonylag gyorsan megvolt az, amivel most is hajigálok.

    A szűkös keret mit jelent? Egy réz készlet 2-3 ezer forintért meg lehet kapni újonnan is, de a kisebbek még olcsóbbak is lehetnek. Ha erősebb a testalkatod, akkor simán kereshetsz 18-24 gramm között, inkább azok szoktak passzolni. Ha kisebb termetű vagy, előként inkább a könnyebbeket próbálnám. A 12 grammos az nagyon könnyű, de 18 gramm körül is lehet keresni.

    A tábla meg majdhogynem mindegy az elején, csak nagyjából jó legyen a mérete. Ha belerázódtál, akkor be kell ruházni egy jobb, verseny táblába (10k körül).

    üdv, föccer

    Építésztechnikus. Építőmérnök.

Új hozzászólás Aktív témák