Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
paizinho #601 üzenetére
Nekem is az tűnt fel egyrészt, hogy nagyon meleget mutatott mind a kezdőlap, mind a kezem
. Fórumokon olvastam, hogy egy újratelepítés megoldotta. Lehet egyébként pfblocker-nél nem vált volna be, meg ott azért több a konfig is, mint ntopng-nél. De szerintem csak a verzióváltás miatt akadhatott be valami kinél ez, kinél az a program.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz
paizinho #123 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, de ha még csak gondolkodsz rajta akkor az ingyenes szállítással megvehető darabokra még rájöhet az áfa. Amikor beszéltem qotomékkal csak a ups-el küldött csomagokra tudtak vám és áfa mentességet ígérni, a többi inkább lutri. Ezzel érdemes lehet számolni...
El Psy Kongroo
-
dzoli87
aktív tag
válasz
paizinho #108 üzenetére
Szia!
BUÉK!
IDS esetén én Suricata-t javasolnám, mert az összes magot használja, jelenleg a snort meg nem!
A DIGI ha jól tudom PPPOE-t használ, így a snort és a suricata is csak IDS módban mehet max, IPS módban nem fog működni sajnos, nem oldották még meg BSD-ék!
pfblockerng mehet, lehet vele használni IP blacklist-eket, FireHol, BinaryDefense stb...(az IDS-t hagynám is a DIGI esetén).
Én az i3 + 4GB-re szavazok, nekem i5 4GB-vel megy jelenleg, VPN-ek miatt jól jöhet!
Van itthon pfSense és OPNsense is külön-külön SSD-n.[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
Kiindulásnak tudnám ajánlani ezt a blogbejegyzést, illetve a bejegyzés alján lévő kapcsolódó bejegyzéseket, illetve van fórum is a prohardveren (itt az ubiquiti termékcsalád összes termékével foglalkoznak). Illetve még 2 youtube csatorna (crosstalk solution, lawrence systems -> pfsense tutorialjai is van pár) amiket mostanában gyakran látogatok.
ƬΛЯΛ: köszi a tippeket! Megfontolás tárgyai lesznek mindenképpen...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest