Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz ottofon #1318 üzenetére

    Ezeket a kérdéseket talán inkább a Milyen pendrive-ot vegyek?, vagy a Pendrive probléma topikban kellett volna feltenned...

    1. Pendrive-ok és külső merevlemezek elsődleges rendeltetése a PC-n, notebookon és desktop operációs rendszeren való használat. Minden egyéb külső multimédia eszközön lutri a működésük...általában azért szokott menni rendesen TV-n is, legtöbb lekezel 1-2 TB-os partíciót is, lejátszáshoz 2.0 sávszélessége is elegendő. Az, hogy nem ismeri fel, az lehet a pendrive vezérlője, illetve a fájlrendszer miatt is. Meg kell nézni a TV manuáljában, hogy miket támogat, illetve egy firmware frissítés is jól jöhet.

    2. Gyárilag általában elő vannak formázva, legtöbb esetben FAT32-re. Az igényektől függ, az megfelel-e, vagy másik fájlrendszert akarsz használni.

    3. Általában rá van írva a dobozára, akár magára a pendrive-ra is, de ha gyártói oldalán rákeresel, ott is egyértelműen látszik... Illetve az USB 3.0-nál, nem szentírás, de szokás a csatlakozó peremét kék színnel jelölni [link]

    4. Nem írsz pontos típust, így a topikban se tudnak rákeresni, hogy mennyit kéne tudnia. Sok Pen írási sebessége (messze) elmarad az olvasásétól, de azért a 3 MB/s elég gyatra eredmény, még USB 2.0-án is. Vagy tényleg csak ennyit tud, netán fogja vmi program a másolást, vagy vmi fake cuccot fogtál ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák