- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Én se tv-zek, csak a gyerek nézi a babaműsorokat a reggeli kakaóhoz. A box meg azért olyan batár, mert bele kell férnie egy vinyónak. Gyanítom, ha raksz bele vinyót, aktiválódik a felvétel szolgáltatás, még nem próbáltam.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Én meg egyszer egy túl korán sikerült kelés után nyitott jobb ajtóval, pirosnál balra kanyarodva szidtam a szembe jövőket, hogy hová jön ez a sok barom, az ér pontot?
-
IO.sys
őstag
Nekem kanapé csinálta ezt egy idő után, aztán költözéskor szétszedve láttam, hogy az egyik akasztás a két oldala közt kiakadt, attól nyekergett minden mozdulatnál. Most összeraktam rendesen, azóta kussol. Ha a nappaliba is rakod, érdemes minden csavart meghúzni és az illesztéseket átnézni, hátha el tudod kussoltatni. Merőleges illesztéseknél 1-2 L idommal való fixálás is segíthet.
-
IO.sys
őstag
válasz CPT.Pirk #91106 üzenetére
A szabályzatra tippeltem, hogy az tiltja. Akkor eztán linkelem ide a közösbe a szakik oldalait, így nincs telefonszám, de legalább a google pagerank előrébb sorolja őket a hiperlink alapján. Win-win.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Nem up to date a tudásom, de úgy tudom, hogy vannak játékok, amik úgy vannak megírva, hogy nagyon jól skálázódjanak bármennyi magig, de nem ez a jellemző. Érdemes megnézni a kiválasztott játékoknál, hogy tesznek-e erről említést.
-
IO.sys
őstag
Az allergia téma margójára:
Van úgy, hogy annyira koncentrálsz, hogy bevedd a gyógyszert, hogy végül nem veszed be, de azt hiszed, bevetted, oszt egész nap tüsszögöl meg nézel hülyén.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
válasz Bigemperor #91174 üzenetére
Gyere velem el egy hetet, nem szedek gyógyszert, de azt eszem-iszom-csinálom, amit mondasz, utána azért remélem, segítesz eltakarítani azt a pár m3 taknyot meg helyrerakni a koponyalemezeimet, amik szétcsúsztak a tüsszögéstől. A rekord egyébként 54 egymás után.
-
IO.sys
őstag
válasz Bigemperor #91177 üzenetére
A parlagfű lekvárt szeretném, de én is az önerőből legyőzés híve vagyok. Az immunrendszer túlműködéssel erős kapcsolatban van az, hogy anyám gyerekkoromban, ha leesett a cumim, azonnal fertőtlenítette. Gyakorlatilag az óvodáig nem találkoztam semmivel a természetből. Ennek megfelelően a lányom a tyúkszaron kívül már mindennel megismerkedett.
-
IO.sys
őstag
Eladó audio cuccok
Loxjie P20 full szimmetrikus fejhallgató erősítő
Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ω 2021.03.06-ig bolti garanciás, minden tartozékával
-
IO.sys
őstag
válasz Engineer086 #91276 üzenetére
Azzal csak a baj van
-
IO.sys
őstag
Burr-Brown DAC felé akartam menni, iFi ZEN dac-amp lett belőle, de nem végállomás. A Chord Mojo lenne képes megmaradni hosszabb ideig, vagy egy iFi IDAC2, később egy Questyle Twelve (félmillió).
Zaj és zaj között azért van különbség. A tápzaj rossz, a csöves torzítás kellemes, attól jó. A méréseken top 10-es cuccok a zenét általában élvezhetetlenül reprezentálják. Van egy nagy tábor, amelyik a mérési eredményeket hallgatja, a másik meg a zenét. Aztán megint mások felskálázzák az akármilyen jelet és az ott kapott zajt (absztrakciót) hallják jobbnak, ők gyakorlatilag digitális csövest hoznak létre végül is...
Nehéz téma, egy ideje már nem is szeretek róla mélyebben beszélni.
-
IO.sys
őstag
Tegnap odamentem a Nagy Imre úti gumishoz a körforgónál, a Penny mögött. Áll a bolt ajtajában a csávesz, mellette a csaj ül. 16:45 volt. Mondom helló, nyitva vagytok? Válasz: nem, 5-ig tart a munkaidő. Mondom háromnegyed 5 van. Válasz: igen.
Végül is kaptam 4 gumis zsákot ingyen, mert másnak az ám 500/db, meg a hozott gumi csere feláras, mert ő kér felárat, de a főnök amúgy nem. Mivan?Egyszóval, tudtok gumist, ahol érdemes érdeklődnöm ma? Most rakatom fel a nyárit, mert hosszabb útra megyek gyerekkel, amúgy az öreg télit koptattam, most már ki lesz dobva.
-
-
IO.sys
őstag
válasz Engineer086 #91301 üzenetére
Unokabátyám melegburkoló, híres, februárra tud is szerintem időpontot adni.
Ablakost dobok pü-ben, mert nincs semmi oldaluk.
Asztalost is tudok talán, ő nem biztos, hogy rá akar érni.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
válasz tamas.nick #91303 üzenetére
Eladó lesz fél flakon 5W40 szintetikus olaj, mert olajcsere után tájékoztatott a szerelő (a Tamás), hogy nem is ez való az autóba.
Eladó lesz egy szett 10 éves téli gumi, mert olyan profilmélysége van még mindig, hogy a gumis se hitte el, városba még jó, meg utánfutóra meg traktorra előre.Ez így szabályos volt?
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Ráérne valaki egy hosszabb autóval? Egy ötöst tudok felajánlani érte.
A mára megbeszélt fuvarom nem lehet elérni, a felvételi helyen meg egy 2 éves gyerekkel kerülgetik a lapraszerelt gardróbot. A felvételi hely Nagy Imre 130 környéke 4. emelet, a lerakodás Maléter 32. 2. emelet. Tehát 1 km a táv. A leghosszabb lap 230 cm. Nem egy nagy izomzatot igénylő feladat, a biztonságos szállítás a lényeg. Jó lenne ma, mert jövő héten necces.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Köszi szépen, de sikerült végül.
Jó tudni, hogy kihúztál volna a bajból.Esetleg legközelebb hívhatlak, ha ilyen van? Nem valószínű már nagy terjedelmű dolog, de olyan, ami nem fér be a Poloba, még igen. Árazást privátban megbeszéljük, ha van lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
Eladó iFi ZEN DAC (2 hetes) 48 990.- Ft
A topik tagjainak 48 990.- Ft
-
IO.sys
őstag
Itt egy kis garázsvásár kerekedett.
Dayton DW510 175/65 R14 82T téli gumi irányár 10.000.-
Eladó 6N3P-DR, 5670W csövek 7000.-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest