Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Van itt még valakinek rajtam kívül EON Otthonangyal biztosítása? Pár éve tukmálta rám egy EON-os hölgyike telefonon, mondom jó'van legyen, 300 Ft havonta nem pénz... le akartam rázni gyorsan, az volt a leggyorsabb módja, hogy rábólintottam.

    Hát ma milyen jól jött!

    Brutális dugulásunk lett a konyhában ma reggelre... úszott minden, de szó szerint. Mosogatógépbe is csak folyt vissza a víz, aztán abból meg kifele. Mosogatótálca is fullra megtelt, folyt onnan is kifele minden.

    Gondolkodtam, ki a francot fogok ma találni, vasárnap, ráadásul advent, meg minden. Alap szinten nekiugrottam házilagos módszerekkel, de hatástalanul. Kis ócska görényemmel semmire sem mentem, de közben totál sz@rban úsztam már.

    Aztán egyszercsak beugrott, hogy fizetem ezt az izét az EON áramszámlával együtt.

    Mondom poénból felhívom a kárbejelentő számot, hátha erre is vonatkozik. Vonatkozott is: 1 óra múlva jöttek a szakik, kipucolták szépen a csöveket, raktak új szifont, ahol kellett, mindezt térítésmentesen. Eddig úgy 5-7000 Ft-ot fizettem ki a biztosításra, most kaptam egy jó 30ezres javítást.

    Ha netán valakinek van ilyen biztosítása, ne felejtse el hasonló esetben, működik! Vészhelyzeti dugulásra, villany-gáz hibákra, minden ilyesmire.

Új hozzászólás Aktív témák