Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    válasz sirdond #27006 üzenetére

    Nem tetszett az elején, agyamnak ment pl, hogy bizonyos növények csak pirosan villognak és nem nőnek, de azóta változott nekem is a véleményem, pedig én aztán végképp nem vagyok egy craftolós játékos. :P

    Magának az ültetésnek és termesztésnek lehetne egyszerűbb mechanikája, a disperserek helyett mondjuk alapból lehetne venni olyan drágább collectorokat, amire mind a három színt rá lehetne kötni és innentől kezdve az öntözés teljesen automatikus lenne. Felesleges bonyolításnak tartom azt a követelményt is, hogy egy mag mellé le kelljen rakni x mennyiségű legalább tier y magot. Egy T4 magnál elég a hosszabb termesztési idő és a sokkal több lifeforce igény. Ha ezeket meglépnék, szerintem lényegesen kevesebb játékos panaszkodna.

    A liga dropra nincs panaszom. Elég jó áron mennek a magok, vagy a "szteroidok", de volt már olyan craftom is, hogy 10c-ért adott 1 exát. Ami igy beugrik és túlzónak érzem, az pl az olajok craftja, hogy gyakorlatilag clearből is lehet golden. Nem is volt még talán ilyen alacsony a golden ára.

    A masterekkel semmi bajom, nem tudom mit panaszkodtok a piramisra. :P Junnál a craftok unlockolására lehetne valami egyszerűbb módszer, mondjuk random unlockolna mindig egyet, ami még nincs meg. :U Deliriumnak igy nem látom értelmét, hogy a ködben kell maradni és rohanni ész nélkül. Nagyon kevés az olyan map, ahol el tudsz jutni a bossig, valamelyiken meg egyenesen lehetetlen, márpedig ez nélkül a drop gyakorlatilag semmi. Inkább alapból, ha átlépsz a "portálon" az egész map lehetne ködben, a Delirium orbok meg extra lootot és erősséget jelentenének. Ez megoldaná azt a problémát is, hogy a masterekkel lehessen beszélni nyugodtan, mert igy a rohanásban vagy ki kell őket hagyni, vagy jó eséllyel kockáztatod a halált. Amivel továbbra is "bajom" van, az a Blight. Az az egyetlen olyan liga, amit nem biztos, hogy egy olyan skillel, mint pl a Cyclone meg tudsz csinálni, hiába van jó AoE és milliós DPS, meg gyűrűkön a fejlesztett tornyok. Gyakran olyan mennyiségben és sebességgel szórja ki a monstákat, 3-4 irányból, hogy semmi esélyem, még arra se, hogy a tornyokat fejlesszem közben, és egyből ugrik az egész loot, nem pedig csak egy "szál". Más panaszom nagyon nincs, talán a loot összességében egy fullos T16-os vaalozott, megpakolt mapon azért lehetne jobb is, elég sokszor fordul elő, hogy szinte üresen jövök ki. A map drop viszont jó, a T16 mennyiség folyamatosan növekszik annak ellenére is, hogy szinte kizárólag azokat futok.

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák