Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz saelin #18359 üzenetére

    Hát azért nem lenne rossz látni a te skill tree-det is :) De én úgy tudom, hogy attól függetlenül, hogy konzolon játszol a poe oldalán be tudsz lépni gépen és a karaktered linkelni tudod. (Home/my account/privacy setting: itt ki kell venni a pipát, hogy 'set profile as private' majd a home/my account/charactersnél tudod linket kimásolni)

    De ahogy ránéztem a buildre (ami először szembetűnt, hogy a PoB link nincsen összhangban a leírással skillek terén), kirakta a Mind over mattert, az az a sebzés egy része manából megy. Ha varázsolt is, akkor gyorsan el tud égni, ezért használ valamit, amitől gyorsan tölt a manája, Ő egy watcher's eye-t hsaznál, illetve, ha az nincsen, akkor javasol 1 v. 2 italt.

    De valaki jobban hozzáértő elmagyarázza ennek a buildnek a működését, mert nekem már az fura, hogy nincsen olyan skillje, amiben ott lenne az increased ciritcal strike chance, viszont kirakta az elemental overloadot (miközben a strom brand és a lightning spire is használ controlled destruction-t)

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák