Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Olyan emberek, akik értelmesnek tartják magukat (saját bevallásuk szerint), 10 éves gyerek módjára gúnyolnak ki egy másik fórumtársat, csak azért mert nem tetszik az írása."
Egyáltalán nem csak azért, mert nem tetszik az írása.
#17: "Úgy mégis ehhez neked mi közöd van? Elmondom, az égadta büdös világon semmi!"
Ez is egy vélemény, de ha következetesek vagyunk, akkor ez azt is jelenti, hogy neked sincs semmi közöd ahhoz, kit mikor és hogyan gúnyolnak ki a Logouton. (Természetesen az alapelvek szabta kereteken belül.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Magukat a gúnyolódó bejegyzéseket vastagon kiérdemelte "no name". Abban egyetértek, hogy a kollégák már talán túl messzire mentek.
Vakegérke szépen összefoglalta a múltkor, miért vált terhessé ez az egész jelenség. Sokan próbáltak tanácsot adni, tényleg segítő szándékkal közelítettek felé, kitartóak és megértőek voltak, de gyakorlatilag az összes erőfeszítés eredmény nélkül maradt.
Várható volt, hogy "no name" tevékenysége előbb-utóbb egy ehhez hasonló reakciót vált ki. Sorozatosan visszaélt a fórumtársak (mentorok) jóindulatával és türelmével, ezen felül elnyomta a tartalmas(abb) írásokat, hiszen általában több bejegyzése is az oldalsó listában figyelt. Irreális elvárás, hogy ezt a közönség a végtelenségig tűri. Úgy látszik, most telt be a pohár.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem indulhatsz ki abból, hogy ha "nem lennének megmondóemberek". Egy ekkora közösségben szükségszerű, hogy vannak, ahogy az is, hogy a "no name" írásaihoz hasonló gyakorisággal publikált, színvonal nélküli művek előbb-utóbb szélsőséges reakciót váltanak ki - erről a #25 végén is írtam. Személyes bejegyzés ide vagy oda, végeredményként adódik, hogy a közösség egyébként értékes tagjainak is elege lesz az egészből, elkeserednek, csalódnak, mert azt látják, hogy elönti a szemét ezt a szekciót. A mostani eset is megismétlődhet, miszerint túllőnek a célon, s kénytelenek lesztek félretenni őket. Ebből már egynes ágon következik, hogy ezek után nem fognak többé szívvel-lélekkel publikálni, sőt... Egy ilyen jelenség a züllésbe taszíthatja az oldalt, ami igenis komoly probléma - erre bátorkodtam felhívni a figyelmet.
Jogos, hogy ádyzékat ezért kiraktátok, de ha "no name" idiotizmusa ellen korábban fellép a "döntéshozó és végrehajtó hatalom", akkor elejét lehetett volna venni az egésznek. Ez lett volna a kívánatos.Nem kell orvosnak lenni ahhoz, hogy feltételezhessük valaki betegségét. Egyébként sem a levegőbe beszéltem, sajnálom, hogy ezt feltételezted, s ezért moderáltad azt, ami definícióból következően eleve nem lehet személyeskedés.
-
törölt tag
A fentieket a személyes bejegyzésekre vonatkozólag írtam, a címlapos írásokkal meg vagyok elégedve, annak pedig különösen örültem, hogy a Prohardver! is leközölt belőlük néhányat.
Az "elönti a szemét" túlzás, mégis, bennem sajnos többször is hasonló gondolat fogalmazódott meg, mikor a bejegyzéseket olvastam. Nyilván nem ez az igazság (éppen ezért bocsánatot kérek, ha az oldal ócsárlásaként volt értelmezhető), csak akkor sorozatban olyan írásokra kattintottam, amelyeket akár ki is hagyhattam volna. Remélem ezzel egyedül vagyok, de tartok tőle, hogy sokak közös benyomásáról írok.
Ettől függetlenül korrekt a blogokhoz való hozzáállásotok, csak azt sajnálom, hogy kitiltásásokra került sor (gondolom ezzel Ti is hasonlóan vagytok), még ha közvetlenül az inkriminált tagok provokálták is ezt ki.
Bízom benne, hogy egyszeri történéseknek vagyunk tanúi, s hogy "no name" is elindul a helyes irányba. Mérges vagyok rá, mert még mindig a való élettől elszeparált óvóhelyként használja a fórumot, de képtelen (?) arra, hogy megértse, ez sehová sem vezet. Ha valaki beilleszkedési problémákkal küzd, akkor természetes egy ilyen reakció, de a mértéke már igencsak ijesztő.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Miért csak akkor lehet valakit védeni, ha hozzáad valamit az oldalhoz? Ki dönti el, hogy hozzáad-e? Példa: te szereted a Sas József-féle humort, én nem. [...]"
Csakhogy egy írás nem olyan dimenziótlan, hogy a szeretem - nem szeretem skálán elhelyezve ítéletet lehessen mondani róla. Egy jó írás már megjelenésében is igényes. Tagolt, választékos nyelvezetű, helyesírási és fogalmazási hibáktól mentes. Logikusan felépített, olvasmányos, átélhető, hangulatos, mondanivalóval bíró, szemléletalakító - valamit ad az olvasójának.
A felsorolást lehetne bővíteni, árnyalni. Az a lényeg, hogy a szempontokat mérlegelve kijelenthető:
1.) a publikációk színvonalát egy átlagosan művelt ember képes adekvát módon megítélni,
2.) "no name" irományai igénytelen fércmunkák.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest