Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Eddig semmi gond nem volt Amazon fizetéseknél Bankkártyával, viszont most idén az első rendelésem visszadobta és nem fogadja el, próbáltam másik kártyával, azzal sem, számlát is csatoltam, úgy sem megy.
Tudom, hogy van ez a telekód, de nem kapok semmi értesítést sehova, a bankfiókba is voltam, semmit nem tudtak mondani, írtam Amazonnak, ők a bankhoz irányítottak, bankkártya helpdesket felhívtam, látja a problémát, más is telefonált ezzel kapcsolatban, de annyit tudtak egyelőre mondani, hogy próbáljam meg törölni a böngészési előzményeimet, hát ez körülbelül az indítsa újra a routert kategóriás infó volt, természetesen nem oldotta meg, másik böngészőbe is próbáltam, másik kártyával is semmi sem segített eddig,
Van akinek van hasonló problémája Amazonnál? -
cris78
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
GabN73
addikt
válasz GabeE3e #8701 üzenetére
3DSecure be van állítva nálad?
Ha minden beállítás jó nálad, van 3DS, Telekód meg van változtatva, és a virtuális vásárlási limited is rendben van, akkor Amazon oldaláról van a hiba. Jellemzően luxemburgi vagy ír cégen/bankon keresztül megy náluk a fizetés, ezért EU-n belülinek számít...
-
K1nG HuNp
őstag
mi az a 3DS? Nekem is amazonos vásárlás (aws) failel és a f*szom ki van már, minden fost beállítottam OTP részről és mégis tök üres a SmartBank appban a kártyás fizetés jóváhagyása rész.
december 30an meg tokeletesen mukodott minden.
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
olloczky
senior tag
válasz borges7 #8705 üzenetére
Azt nem értem, hogy ez miért kerül pénzbe? Egyrészt ami feltűnt különbségben, hogy az új appban vannak ezek a kimutatások, hogy mit mire költöttél meg ilyenek, illetve a webes felületen meg lehet nézni a szerződéseidet. Szerintem ennek tök alapnak kéne lenni egy ilyen appban 2020/21ben...
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
-
Peter.70
addikt
Én is pont erre gondoltam. Csak míg az sms csomag választható volt, ez kvázi " kötelező " lesz. Magyarul emelkednek a díjak mindenképpen.
Mivel a 2 faktoros biztositás miatt vagy alkalmazás kell, vagy sms ( sms nem lesz, helyette push szvsz ), tehát mindenképpen fizetni fog az ügyfél[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
válasz borges7 #8705 üzenetére
Most ezt írják...Talán az akciós időszakot meghosszabbítják, esetleg egyes drágább csomagokba beépítik, de "ingyen" ebéd nem lesz. Az OTP nem a nagyvonalúságáról híres.
A "régi" SmartBank és a "régi" Internetbank értelemszerűen meg fog szünni.[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
kp78
addikt
Mitől függ, hogy a takarékszámlán lévő pénzre mennyi kamatot fizetnek?
Van amikor 48-52 Ft, és van/volt, h kicsit több, mint 1.000.- Ft-ot.
Az ott tárolt pénzösszeg természetesen nem változott.
Nyilván nem a kamatért tárolja ott az ember, csak most feltűnt, hogy mennyire más összegek vannak kamat jogcímén.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
TheProb
veterán
válasz Flowtation #8711 üzenetére
Az app-os MFA jelenleg a régi smart bank app-ban érhető el.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
kp78
addikt
Az lehet.
Olyankor volt a "gigaextra" kamat, mikor tettem hozzá.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
KubanitoS
veterán
Üdv ismét,
Smart bankszámlacsomag lehet 35 éven felüli személyeknek is?
Ha valaki betölti a 25. életévét, akkor a Junior csomagból automatikusan melyik csomagba rakják át szerintetek?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
pube111
senior tag
Arra érdemes figyelni, hogy az új app űrlapos utalásnál nem tölti ki a közlemény sort. Hiába van mentve közleménnyel az űrlap. Lehet, hogy újra kell menteni.
-
Flowtation
őstag
válasz TheProb #8715 üzenetére
Köszi!
Közben kibukott a dolog. Az a helyzet, hogy nincs bankkártya sem az internetbankban sem az applikációkban. Kisült, hogy azért mert a kártya nem az én tulajdonom, hanem a nejemé, az internetbank meg az enyém...csak számlatulajdonosok vagyunk mindketten.Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
TheProb
veterán
válasz Flowtation #8719 üzenetére
Wow, szépen megcsavartátok a dolgot.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
pube111
senior tag
válasz MrPeekaboo #8723 üzenetére
Pont az a baj vele, hogy nem tudom fejből a közleményt. Az lenne a lébyege az űrlapnak, higy ne kelljen újra beírkálni a dolgokat.
Megint visszalépett egyet a rendszer.
Az új webes felület sem kezeli a közleményt. -
GabN73
addikt
válasz K1nG HuNp #8704 üzenetére
Mondhatni az internetes biztonsági kód.
Amit érdemes mindenkinek ellenőrizni:
-internetes biztonsági kód be lett e állítva a kártyához
-Telekód tutira le lett módosítva
-Virtuális vásárlási limit van e állítva a kártyához
-Ha az oldalon/alkalmazásban el van mentve a kártya adat, és a fentieket megcsináltad tutira, akkor a kártyát törölni, majd újra hozzáadva/mentve megpróbálni a tranzakciót.Sok kereskedő még tényleg nem állt át erre, és "PIN hiba" miatt sikertelen a tranzakció. Revolut azóta már megcsinálta tapasztalat alapján.
Hiába Amazon/Google/Facebook Amcsi, ha EU-s cégeiken és bankon keresztül megy a fizetés akkor az EU-s vásárlás lesz....KubanitoS
Az attól függ hogy mikor kötötted a szerződést, és abban mit írtál alá. Hiába nem létezik már a csomag (tempó, net, jump pl) ha azt írtad alá, akkor abba raknak. -
H3XHUN
tag
Üdv. Uplayen nem tudok vásárolni az OTP-s bankkártyámmal pedig biztos, hogy, működött. Steamen, Originen és Epic Games-en is pár hónapja. Beléptem van rajta elég pénz 20 euróra.
"Oops, your payment could not be processed" Ezt a hiba üzenetet kapom....
Megváltoztattam a Telekód hülyeségüket is. Telefonszám kezdetektől hozzá van rendelve, de online bankkártyás vásárláshoz sose kellett (legalábbis nem rémlik) Máshogy be se tudtam volna lépni a netbankba az sms-ben érkezett kód nélkül.
Hülye appjukat sose használtam, nem is akarom.Ubisoft support semmit nem ért. Most akkor az OTP-nél van baj vagy miért nem működik?
Ha valakinek van valami ötlete mit nem nézhettem el netbanknál vagy mi más oka lehet.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Szerettünk volna online volán jegyet venni de a tranzakció el lett utasítva. Sehogy sem tudtunk az otp-ss kártyával fizetni csak a Transferwise kártyával.
OTP-nél minden limit rendben van, telekód is módosítva lett. Ennek ellenére semmi SmartBank értesítés nem jött hanem rögtön elutasítás. Mit kell még beállítani ezen? -
kp78
addikt
Minden elvégezve, amit leírtál, de az OTP-s Maestro kártyámmal továbbra sem megy a Revolut feltöltés.
Webkártyánál (Mastercard) ugyanezeket végeztem el, és azzal megy gond nélkül.
Kártya Revolutban törölve lett még 01.01-én, és azóta mivel minden topup próbálkozás "lesre fut", nem is adta még hozzá.
A Maestro nem tetszik neki?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
GabN73
addikt
-
kp78
addikt
Belépek vmikor egy fiókba, mert ez a Maestro kártya nem az igazi.
A Revo-t is azért kezdtem el használni, mert a Lidl-ben az új terminálok érintve sosem fogadták el, csak chip-pel. És elegem lett abból, hogy állandóan pin-t kell ütni.
De ezt betudtam a Lidl-be telepített új terminálok hülyeségének. Pedig a régi terminálokkal mindenhol, mindig ment."Max reklamálsz egyet, hátha jóváírják a díjakat."
Milyen díjakat? Hogy idő előtt cserél(tet)em a kártyát, és annak az időarányos díját?Visa? Nem is kérhetek Mastercard-ot?
Applepay használata nem fenyeget, nincs almás eszközöm.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
GabN73
addikt
Pótkártyának még tudnak rendelni Maestrot, ha azt mondanád hogy "elkopott" a kártya és nem egy-két hónapon belül járna le.
Az új kártyáknak pedig van kibocsájtási díjuk, azért verheted az asztalt.Mivel a cserekártya "automatikusan" legyártásra kerül, és időközben már nem lenne forgalomban az adott kibocsájtó kártyája/az adott típus, így vagy MCO-t vagy VO-t kapnak helyette. Valaki MC kártyára kapott Visa-t.
[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
Emberek, a takarékszámla hol jelenik meg a netbankos menüben? Ma nyitottam egyet, de nem találom egyelőre. Ki akartam alakítani a mozdulatsort ahhoz, hogy hol kell ránézni, de csak az első utalásról szóló bejegyzést találom a számlatörténetben.
-
Win-T
senior tag
Én az Epic Store-ban szerettem volna megvenni egy játékot, de én sem tudtam ott kifizetni sem a virtuális sem a valós bankkártyámmal, pedig telekód, regisztráció, limit nálam is oké és eddig sosem volt semmi problémám velük.
De érdekes, hogy a virtuális kártyám hozzá van adva a Paypal accountomhoz, azon keresztül probléma nélkül sikeres lett a tranzakció. Pedig a PP-n nulla forintom van, szóval a kártyártól kellett levegye az összeget. -
veterán
Sziasztok
Volt egy Autodocos rendelésem, bankkártyával szerettem volna kifizetni de valamiért a bank 2x is elutasította a fizetést. Harmadjára már banki átutalást választottam.
E-mailben megkaptam a fizetési instrukciókat.
Unicredit bank HU 62 majd a 24 számjegyű szlaszám.
Ugye jól gondolom hogy mivel belföldi bankról van szó, sima belföldi utalást kellett választani, csak a HU 62 utáni 24 számjegyet kellett beírnom és kész?Az IBAN szlaszám akkor lenne fontos hogyha mondjuk a bankom Németországi lenne, és onnan szeretném kifizetni?
Amúgy OTP Direkt-nél melyik menübe van lehetőség nemzetközi szlaszámot megadni és arra utalni?iPhone 13 Pro Max
-
kp78
addikt
válasz Littoral #8738 üzenetére
Itt kellene látnod a listában >> [link]
Nálam mondjuk takarékszámla >> folyószámla >> webkártya a sorrend fentről lefelé, de ez amúgy irreleváns.[ Szerkesztve ]
-
-
qqzs
őstag
Az uj app szepen kuldott ket ertesitest koltesrol. Le is mondtam az smskuldest...azota megall az ertesites is az appban. Remelem nem fugg ossze...
Eladó: GTS450
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #8719 üzenetére
Sziasztok!
Holnap megy a nejem a bankba, mivel a bankkártya az ő nevén van, de se netbankja, se internetes biztonsági kódja nincs. Ha ezek meglesznek akkor neki mehet az app gondolom. Viszont zömmel én szoktam intézni a netes fizetéseket, megoldható valahogy, hogy én is tudjam használni? Mert nekem van netbankom, meg működik nálam mindkét app is, de én nem látom a kártyát, gondolom azért mert "nem az enyém". Másik kártyát nem szeretnénk, mert én tudom használni a telómat nfc-vel, illetve simple fiókom is van.
Köszönöm a válaszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
dptrsk
addikt
válasz Flowtation #8744 üzenetére
Az egy opció, hogy Smart Bankban a nejed adataival (is) belépsz.
-
vnorbi
aktív tag
válasz Flowtation #8746 üzenetére
Elvileg nem gond, én is két telefonnal használom ugyanazt az OTPdirekt azonosítót. Annyi furcsaság azért várható, hogy mindkettőtök telefonjára meg fog érkezni a vásárlás jóváhagyását kérő push notif akkor is, ha az egyiken idő közben már jóvá lett hagyva a fizetés.
-
emeritus
tag
válasz Flowtation #8746 üzenetére
Szerintem neked és neki is beállítható külön belépési azonosító: ez a természetes és helyes.
-
Flowtation
őstag
Értem, azért ez nem a legjobb, persze ha egyszer jóá lett hagyva, még egyszer nem lehet, de azért na.
#8748emeritus:
Ez a belépési azonosító az a 7 jegyű szám, ami az internetbankhoz is kell (e mellé kell még a számlaszám, illetve a jelszó)?
[kép]
Mert ha igen, az nekem már van.[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
emeritus
tag
válasz Flowtation #8749 üzenetére
Neked van, neki nincs. Nem árthat, ha mindkettőtöknek van saját hozzáférése a számlához mobilon, Pc-n és telefonon is. Tudtommal a jogosítás ingyenes, bár ez lehet csomagfüggő. Hasznos lenne egy előzetes telefoni érdeklődés, a számlatulajdonosi helyzettől függően a jogosítás a másik fél (társtulajdonos, jogosított?) írásos hozzájárulását, jelenlétét igényelheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest