Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Egy külföldi bank EUR számlájához tartozó VISA kártyájával HUF készpénzt szeretnék kérni a magyarországi OTP ATM-ből és feltesz nekem egy-két olyan kérdést, amit a kis kijelzőn nagy betűkkel megjelenő szövegből nem értek (illetve legutóbb amúgy is siettem, de párszor még lesz ilyen, így jó lenne legközelebb felkészülten menni), de valami olyasmi lehet a lényege, hogy melyik bank végezze a valuta váltást és/vagy legalábbis a készpénzfelvételi díjat az EUR számláról EUR-ban vonják le, vagy HUF-ból úgy, hogy előtte több EUR-t vált át HUF-ba (bár ennek így nem igazán látom túl sok értelmét, ezért is vergődtem át ezen legutóbb next-next-finish stílusban, hogy majd itthon utánanézek a következő alkalom előtt -> csak most google-el sem lettem okosabb).

    Van erről tapasztalata valakinek, hogy melyik opciót érdemes választani, vagy tudja valaki, hogy hol van ez leírva, hogy mikor mi történik?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák