Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DiabloCorsa

    őstag

    válasz cozmo #7239 üzenetére

    Én már 2 áruházamnál átálltam a régiről az új verzióra. Az "agyontuningolásból" minden működik az új verzión is. Amit nem lehet átteni újra szerkesztés nélkül az 2 php. Az index és az advanced search. Az admin oldalam minden esetben megmaradt a régi "agyontuningolt" verzióm, csak a vevő oldalt cseréltem le.

    Ezt megteheti bárki: hasonlítsa össze a régi és verzió php-it szépen sorban. Van több aminek az elején a létrezozás dátumánál látható, hogy az a régi verzió maradt módosítás nélkül. Ha ebből tunigolt verzió van, az biztos jó lesz az újhoz is.

    Amikből CSAK az új használható: a teljes includes mappa.

    Sok "tuningolást" a generál php-be kell beírni, azokat be kell írni újra. Amit az aplication_top.php-be írtunk azokat is, bár sok minden amit a régihez hozzá "tuningoltunk", az alapból működik az új verzióban, tehát én azt tettem hogy feltettem az újat, és csak vevő oldalra kezdtem visszamásolni a régi php-ket. Ha hiba üzenet volt, kiírta mi a hiba, azt kellet javítani, pótolni. Ha a headerbe nem tettük valami extrát az minden gond nélkül jó az újba is. A footer is. Mint írtam az index és advanced_ search.php-ból az újnak kell maradnia. A többit sorban felülírtam a régivel és ellenőriztem működik-e. Sok minden jó volt, pedig nálam van kb. 50 "tuning".

    Tuninggal létrehoztunk sok táblát, ezekre természetesen szükség van az új verzióhoz is. Ezek nevét be kéne írni az includes mappában a database.php-ba. Nos nem kell, ebből tökéletes a régi, amibe már mindent beírtunk. Ez igaz a filenmes.php-ra is ebből is jó a régi.

    Nekem 2 napi munka volt egy ilyen frissítés, másnak a "tuning" mennyiségétől és programozói tudástól függ.

    djsite

    Írtam választ. Amíg áruházad ingyenes tárhelyen van, csoda hogy annyi működik. Ha segítséget kérsz nem elég az admin oldali jelszó megadása, mert az semmire nem elég. Szükséges az ftp hozzáférés és az adatbázis hozzáférés is, ha már rendes tárhelyen lesz az áruházad. Amit árulni akarsz én NEM venném meg netten csak ha látom, tapintom kifizetés előtt!!! Bár ez a TE dolgod.

    Nekem nem jelentkezet a kereső hiba az oldaladon, bár nem is müködött opciókra.

    Keress fizetős szolgáltatót pl. mediacenter.hu
    Ha ott fent van írjál.

    Diablo. Ha gumira van szükséged ...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés