-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
IE7 alatt, a keresobe a mezokbe nem mindig lehet irni, mert ki vannak szurkulve, illetve az ajax feldob egy ablakot a linkekre katintgatasok, hogy megszakadt a kapcsolat, ezt csak ujra belepes utan hajlando abba hagyni.
Opera 9.10 alatt nalam szinte tokeletes, az xml parsolasi hiba meg konnyen orvosolhato html kent valo parsolas linkre katintva. -
mr_knight
senior tag
Sziasztok !
Opera 9.10-ben hogyan tudom eltűntetni az ''oldal sávot'' ? [link]
(piros kerettel megjelöltem) -
rétisün
veterán
válasz mr_knight #2455 üzenetére
F4 -el....
más:be van állitva, hogy az opera következő indításakor az előző folymatot folytassa, pl. ennél a fórumnál nyílik meg. viszont pont ugyanitt, tehát pl. most van 2456 hsz, bezárom az operát. 2 óra mulva megint megnyitom, és a 2456-id hsz-nél nyilik meg, akkor is, ha közben még lett ujabb 10 hozzászólás. be lehet valahogy állitani, hogy az aktuális állapotban nyiljon meg, ne kelljen F5-öt nyomnom, hogy az előző bezárás óta történt változásokkal együtt (esetünkben a 2456. utáni hsz-ekkel együtt) nyiljon meg?war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
mr_knight
senior tag
-
mr_knight
senior tag
Már nem fontos. Visszaraktam az FF-et rájöttem, hogy az egy fokkal szimpatikusabb, mint az Opera ( számomra )
-
erdoke
titán
-
cousin333
addikt
Írtam egy cikket az Operáról a Logoutra, akit érdekel: [link]
"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz rétisün #2465 üzenetére
A megnyitás pozícióján szerintem nem tudsz változtatni. De az irományod alapján az a bajod, hogy indításkor nem frissül a tartalom (hanem cache-ből szedi). Ezen viszont lehet segíteni (elvileg működik ):
Ctrl+F12 -> Haladó -> Előzmények -> Weblapok ellenőrzése -> Mindig (vagy ami tetszik)
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
[link]
Itt feltettem a képeket, s a kérdést is: mitől lassabb az opera?
Tűzfal : Comodo.
Vírúsölő: Avast.
Valaki tudna adni rá magyarázatot?
[Szerkesztve]Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
rétisün
veterán
válasz Mecy_Lacee #2471 üzenetére
több mérés alapján lassabbb, vagy egy mérés operával, egy IE-vel? mert azért az nem mérvadó, sztem....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz rétisün #2472 üzenetére
Igen, 3-4 mérés volt böngészőként, s az átlagosnak mondhatót vettem ki.
Mivel műszaki ember vagyok, tudom, hogy 1 mérés nem mérés...
Csak azért mértem le, mert eddig ezt nem csinálta, szinte ugyan-olyan gyors volt, mit IE-vel. Ezt csak a hétvégétől csinálja, hogy Opera alatt ''lassabb''.
Szerkesztve:
Az időpont sem mindegy: mindig délután, kora este neteztem....Napközben dolgozom, s máshonnan netezem.
Ezt is este 8 körül mértem. Gondolom ez is számít.
[Szerkesztve]Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
rétisün
veterán
válasz Mecy_Lacee #2473 üzenetére
fura, mivel általában az opera a gyorsabb böngésző, bár lehet hogy sima böngészésben ettől függetlenül továbbra is gyorsabb (?)......
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dictator^
veterán
válasz Mecy_Lacee #2471 üzenetére
a linkeden belül a 3MB az 3Mbit akar lenni nem?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
cousin333
addikt
válasz Mecy_Lacee #2473 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem elég változó eredményeket adott... Mondjuk összességében az FF volt a leggyorsabb, aztán az IE és az Opera. Operával nem tudtam upload-ot számolni, és a ping is nagyságrenddel nagyobb volt, mint a másik két böngészővel. Próbálj ki egy gyorsabb magyar szerverről (pl: [link]), hogy az egyes böngészők milyen sebességgel töltenek le egy nagyobb fájlt. Ez a meghatározó, nem valami mesterséges teszt.
"We spared no expense"
-
frankie!
őstag
Megéltem első komoly operás csalódásomat! Annyira ele volt a c:, hogy nem bírta elmenteni a ctrl+shift+c-vel bemásolandó jegyzetet, és közben kifagyott!
Az összes jegyzetem elveszett! Még szerencse, hogy az otthoni gépen megvan, de pár nap (fontos!) mentése elveszett!!! Nem lehet valahogy visszanyerni??? -
frankie!
őstag
Az lenne az igazi, amit már írtak többen, hogyha mindenkinek lenne kb. 10 MB tárhelye, rajta a beállítások, könyvjelzők, jegyzetek, és az Opera néha automatikusan mentené.
-
frankie!
őstag
[Szerkesztve] -
rétisün
veterán
eltűntek a könyvjelzők az oldalsávból már ugy értem, hogy a könyvjelzők panel megvan, csak éppen nincs benne semmi. viszont a könyvjelzők menüben ott az összes, ahogy kell. hogy tudom rávenni az operát, hogy az oldalsávon is megjelenitse a könyvjelzőket?
-
rétisün
veterán
válasz cousin333 #2485 üzenetére
ezek megvoltak,(szkrínsot még nem) és kiderült, hogy valamiért a panelen a kuka tartalma jelenik meg nálam ugyanis próbálgattam az öszes könyvjelző kijelölése, másolás, beillesztés módszert, de csak duplán lettek meg a könyvjelzők...aztán ahogy egyesével töröltem őket, szépen sorban megjelentek az oldalsávban....fura, de igy megint ott vannak.
ha jól visszagondolok, kuka üritésekor tüntek el....ki érti?
[Szerkesztve]war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Dictator^ #2475 üzenetére
Jó wanna!!! Én is ember vagyok....
Amúgy tegnap is teszteltem, s akkor már az opera volt a gyorsabb. Hát hogy mitől van, fingom sincs...
Az iwiw amúgy nekem még nem megy opera alól!
Azt írja ki frissítésnek, hogy nincs új verzió. Valamit le kell tölteni hozzá?Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
cousin333
addikt
válasz Mecy_Lacee #2488 üzenetére
Iwiw-nél elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Többször is...
"We spared no expense"
-
piqla
őstag
Rohadt gmail nem mukodik valamiert update ota. Beirom usernevet, passot, tolt, majd visszarak kezdooldalra. Mi lehet a gond? Toroltem elozmenyeket, kukikat, opera6.ini-t, de nem, nem, nem es nem.
Szereted az állatokat?
-
Dictator^
veterán
egy ujabb javitás, cousin majd ugyis forditja
itt olvashattok róla>[link]
itt olvashattok róla magyarul is: [link]
itt tölthetiek win alá>[link]
Included experimental feature reporting mechanism
Java works again
Some stability fixes
TELEPITÉS ELŐTT OLVASSÁTOK EL ne mindeki telepitse kapásból köszi..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
huh, igen ez nálam fel se tünt, én angolul használtam, de kiprobáltam és tényleg nem jó a magyar
reportot kikapcsoltad vagy használod?
Mod: bocsi az előző hsz miatt kicsit össze vissza lett minden, 38,5 fokos lázam van kedd óta, igy egy kicsit szétszort vagyok
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Nektek amugy nem eszi 100%on a procit töltéskor ezzekkel az uj updatekkel? ill. bocs
Opera 910 8692 ota van javitva állitólag ez a 100%os procihasználatos cucc... de nekem azzal se volt jó, söt ezzel a 8701-el se jo
kösziÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- PC játékok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest