Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #20926 üzenetére

    A sportkocsis és repülős hasonlatokat nagyon szereted. :DD Az utolsó két bekezdés picit bullshit-szagúra sikerült (főleg az utolsó mondattal lezárva :P), de a "Jelenleg a pusztulás, butulás, elhülyülés és egységsugarúsodás fázisát éljük" mondattal egyet tudok érteni - bár sokszor átrágtuk -, manapság a szoftverfejlesztésben az igen egyszerű ember igényeihez való alkalmazkodás az alapvető "érték". Mari néni és Vér István is tudja kezelni, a mondat végére öt kérdőjelet, három felkiáltójelet (és pár négynégynégyet) odatévő felhasználónak se legyenek hülye kérdései, és akkor vélhetően több lesz a várható profit.
    Szegény von Tetzchner számára is elég kínszenvedés lehet most végignézni az Opera vergődését. :D

    Ez a bekezdésed viszont kérdéseket vetett fel bennem:
    "És ha még csak butították volna. De mellette egyfajta hibridet próbáltak csinálni, megpróbálták Chrome-osítani, ami olyan eredményeket szült, ami egyáltalán nem illett bele a nagy teljes egészbe. Ezt a felhasználói felületen és a konfigurációs fájlokon is lehetett érezni. Akkor vajon mi lehetett a forráskód mélyén? Utána jöttek a javíthatatlan bugok és a folyamatos regressziók."
    Most akkor a Chromium-forkolás utáni időszakról beszélünk, vagy ebben még benne van az azt megelőző időszak is? Csak mert ha a Chromium-forkolás utáni időszakról, akkor nem értem, milyen konfigurációs fájlokról van szó. :P Van a profile/data/Preferences JSON-formátumban, de mi a többi?
    Milyen "javíthatatlan bugok"? Mármint honnan tudod, mi a javíthatatlan, és mi nem, és mi az, amit egyelőre (?) "csak" időhiány/vezetői töketlenség/fejlesztői leszaromság miatt nem javítanak? :)
    Ha viszont a Chromium-forkolás előtti időszakról van szó (bár olybá tűnt, nem, de kicsit csapongó volt ez a rész), akkor milyen Chrome-osításra gondolsz? És ha erre, akkor az "Akkor vajon mi lehetett a forráskód mélyén?" kérdésed meglepő lenne, mert tudtommal látatlanban is mindennél jobbnak tartottad eddig a Presto forráskódját, amire amúgy semmiféle igazolás nincs. :D

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák