Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #20699 üzenetére

    Nálam működik a jobbklikk, balklikk és a középső klikk is, de mindegyik új lapon a háttérben nyit pl. az "Open Link in New Tab"-ra. Az egyetlen logikus magyarázat a Linux lehet. Ekkor viszont a Windows kőbaltasága miatt nem implementálták ez, mert bizonyára bonyolult lenne (másik jó példa az "Always on top", ami itt alapfunkció, Windows alatt meg vagy implementálja egyenként minden szoftverfejlesztő vagy nem).

    (#20708) mexel: Könyvjelzők (fejlettebb, mint a Chrome-ban) biztosan lesz, már a küszöbön van. Oldalsáv sokak által kért, népszerű feature volt, valószínűleg az is lesz, a kérdés már csak az, hogy mikor.

    (#20710) Sk8erPeter: Nincs semmi Registry. A Login Data fájlban vannak sqlite-ként.

    (#20718) dqdb: "mindig az a hivatalos válasz, hogy már most is vannak egérmozdulatok."

    Ja, pont olyanok amik kis ügyeskedéssel bármelyik böngészőben vagy bármilyen szoftverben megoldhatók voltak. Pont az volt a lényege, hogy linken kiadva másképp viselkedett ugyanaz a mozdulat, mint az oldal semleges területén kiadva. Illetve egy háttérben lévő tabot is lehetett frissíteni, vagy lehetett előre-hátra navigálni anélkül, hogy fókuszba helyeztük volna és még sok más. Nem beszélve, mikor bookmarkletet vagy bármi mást raktam be valamelyik parancs helyére...

Új hozzászólás Aktív témák