Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #20687 üzenetére

    "A vicc az egészben, hogy Chrome-ban szinte minden új lapon nyílik meg, miközben ott működik a középső klikk a környezeti menükön."
    Ez érdekes, mert nálam nem működik Chorme-nál sem a középső klikk a context menüben, most direkt kipróbáltam, oldalon jobb klikk például egy linkre, középső klikk valamelyik menüpontra, semmit nem csinál. Nálad ez hogyan lehetséges, hogy működik? :D

    De a lényeg, hogy ez nagyon gáz, hogy a "Go to web address" Ctrl-ra nem nyitja új lapon a címet. Ráadásul ezt működőképessé tenni aztán igazán nem egy nagy gond.

    (#20688) dqdb :
    "Ezeket szinte nulla idő lett volna implementálni"
    Igen, én is pont erre gondoltam, hogy megdöbbentő, hogy pont az ilyen dolgok hogyhogy nincsenek kész, amik rövid ideig tartó buzerálást igényelnek, mivel ezzel máris több igényt ki lehetne elégíteni úgy, hogy valaki nekiül, és megcsinálja ezeket a dolgokat pár óra alatt.
    Például a bizonyos egérgomb- és billentyűzet-lenyomások lekezelése event handlerekben ne mondja már nekem senki, hogy valóban sokáig tart... ráadásul ahogy mondtad, ez speciel pont olyan, ami még a régiből is migrálható lett volna tisztességes kód esetén (bár tudjuk, a Presto kódjának minősége így látatlanban is minden mást ver... ;];] Bocs, Penge_4 :DDD), igazából arra is kíváncsi lennék, legalább valami method stubok vannak-e addig is, amíg ezt a rettenetesen bonyolult problémát sikerül megoldaniuk...

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák