Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #20137 üzenetére

    "Amúgy meg régen a scripteket is jobban megírták, hogy magában a scriptben írt át az ember boolean meg integer értékeket a kikommentelt dokumentáció alapján, de mivel ezeket a kiegészítőket úgy tervezték, hogy a beállítások oldalon lehessen elvégezni a beállításokat, kétlem, hogy ilyen szépen lenne a kód megvalósítva."
    Óóóó, a réééégi jóóó dóóóógook.... :D :W Hagyjuk már ezt a blablát. :DDD (Mostanában úgy sírod vissza a régi dolgokat, mint valami megkeseredett nyugdíjas. Nyilván van egy csomó minden, ami miatt érdemes sírni, de könyörgöm, azért mindenbe ne magyarázzunk már bele ilyeneket...) Valóban remek lenne, ha egy egyszerű átállításhoz szkriptfájlokat kéne buzerálnia mindenkinek, ahelyett, hogy lenne egy tisztességes beállítási lehetőség kezelhető grafikus felületen...
    De ez, hogy "régen a scripteket is jobban megírták", egyszerű bullshit, régen is olyan undorító hányadék tákolmány kódok születtek, hogy rossz volt nézni. Ahogy a net is tele van gyökérségekkel. Manapság legalább már vannnak olyan fórumok, mint a stackoverflow, ahol az egetverő butaságok nagyobb eséllyel kiszűrődnek, legalább van esély arra, hogy a gyökér kódok fikázásának nyoma és hatása legyen. Szóval ez az idézett állítás egyszerűen hülyeség, sorry.

    ====================

    (#20139) dqdb :

    "A fejlesztés nem arról szól, hogy mindent tudsz fejből, hanem arról, hogy amit napi rutinnal használsz, azt tudod fejből, amit ritkábban, annak tudod, hogyan tudod gyorsan elérni/hol van a leírása, amit szinte soha, azt meg tudod fogalmazni angolul, és gyorsan meg is tudod találni a Google-Bing párossal. 30-40 MSDN fül, 4-5 Stack Overflow fül, 2-3 CodeProject fül, pár fejlesztői blog, további 15-20 fülön későbbi olvasásra félrerakott érdekesség, így néz ki nálam tipikusan a munkahelyi Opera profil."
    Ezzel teljes mértékben egyetértek.

    Használd a szerkesztés funkciót 5 percen belül illetve egy hsz-en belül nyugodtan címezehetsz másoknak is mondanivalót.

    [ Módosította: Qru ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák