Új hozzászólás Aktív témák

  • dosailord

    tag

    Sziasztok!

    Ne haragudjatok meg, hogy nem olvastam végig a topikot, de inkább megvilágítanék pár dolgot, amit az Opera fejlesztői már évek óta képtelenek kijavítani, és az lenne a kérdésem, hogy van-e rájuk megoldás? Szóval:

    1.: Szabályos kilépéskor állandóan feljön egy kis ablak, hogy szinkronizálna, de soha nem történik semmi, csak jelzi a kis köröcske, hogy tölt. Kilépés gomb megoldja, de fárasztó hogy mit csinál.... nem találja a szervert, vagy mi?

    2.: Ezen az oldalon már volt említve, hogy kifagy az egész, görgetni, kattintani nem lehet, maximum bezárni.... nos, nekem csak a facebook social plugint alkalmazó oldalaknál jön be, amíg a facebook be nem tölt mindent abba a kis keretbe, addig halott az oldal. Marha idegesítő, mert amúgy használom a közösségi oldalt, csak nem igazán érdekel ha más oldalakon böngészek, és emiatt be is hal az egész. Van megoldás?

    3.: A letöltésekből random eltűnnek a régebben letöltött dolgok, a megmaradt dolgok szinte véletlenszerűek... mindig csak néhány dolog marad benn, egy idő után ha többet töltök, szépen eltűnnek, de nem figyeltem meg hogy mikor, csak egyszer azt veszem észre, hogy 20 tétel helyett van 5. Miért?

    4.: 11.10-es verziótól néhány oldal szétesik, pl. ETR (használja valaki itt?). Egy ismerősömnek meg se a 11.11-en sem a 11.50-en nincs ez a hiba, azaz jó az oldal. Nekem meg XP-n nem, így marad a 11.01... ezt sem értem, hogy hogyan lehet?!

    Köszi szépen előre is a segítséget. Annyira bejön nekem ez a böngésző, hogy a baromságai ellenében is ezt használom... de már kezdi átlépni az ingerküszöböm a hülyeségei.

Új hozzászólás Aktív témák