Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz Tothgera30 #9048 üzenetére

    A tavalyit csodálom, irgalmatlan pocsék esős év volt, mondjuk májusban nem fagyott szarrá minden, az már egy óriási előnye a normális kontinentális éghajlatnak, ismétlem májusról beszélünk. De sajnos ez nem normális.
    Régen volt soksok mezőgazdaság. Állami vót, meg téesz, meg muszáj, meg kommunizmus, meg mindenizmus, de valahogy úgy emlékszem normális időjárás volt. Mellette volt fasza nehéz- és könnyűiparunk, igaz, az is terv, meg úgy gazdaság, meg kommunizmus, meg cocalizmus, meg izmusizmus, de valahogy mégis volt ipar. Volt munka. Volt termék. Volt termény, volt állat, volt étel.
    Most is van. Kínában.
    Itt mi van? Ipar '90-től keménykézzel szisztematikusan tönkreb.szva. Mezőgazdaság hanyatlóban, téeszszétverés után átmenet, de vegetálás, majd jött torgyánjóska és diktorral karöltve agynb.szta szépen alaposan a mezőgazdaságot is. Azóta semmi. Apró cégek, meg egypár amelyikben a politikusok évtizedek óta benne vannak, de ez így is töredéke a réginek. Lehet éljenezni, örvendezni, rendszert váltottunk, egy sokat szidott rendszert, majd utat nyitottunk mindennek mindenhonnan mindenhova, beálltunk a működő ajrópai gazdaságok közé, akik borogatták a magyar gyümölccsel megrakott kamionokat, mi meg hagytuk, sőt "megértettük", és hagyták hogy a sok köcsög nyugati arrogáns francia meg angol meg német meg osztrák fasz legyilkolja legvégül a cukoriparunkat mondjuk pl. De tök jó, nem kell a cukorral szarakodnunk, vehetjük a zúniótól. Végülis, amelyik segget nyaljuk, attól akár vásárolhatunk is többszörös áron.

    És akkor mielőtt politizálást látna ebben valaki, az egészet megfejelte az időjárás a maga gec.ségével így ahogy van. De annak nagyon, szívből, istenigazából örülök, hogy egyeseknek azért mégis kurvajó. Akiknek akkor is jó ha másoknak is jó, meg akkor is jó ha másoknak szar. Ők boldogok, más meg nem érdekel.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák