Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz fokukac #53015 üzenetére

    Én tavaly elkezdtem, de a hetente egyszer héba-hóba kézbe veszem, az nem tűnik elégnek. No meg van pár akkord, aminél teljesen elakadtam, valószínűleg eleve rosszul próbálom lefogni őket - főleg, amikor egyszerre sok húrt kell fogni, az nem akar összejönni. Youtube videókat meg nagyon utálom, mind úgy indít, hogy játsszuk el ezt, vagy azt, teljesen kezdőknek, nulláról, erre ledarál négy akkordot, hogy ezekből áll a dal, véletlenül sem mutatja a pengetést, hogy fentről le, vagy lentről fel, vagy mikor hogy, először eljátssza fele tempóban, közben folyamatosan hülyeségeket beszél, és akkor közli, hogy látod, már tudjuk is. Ja, bazmeg, te tudod, én még a második akkordot próbálom lefogni.

    Ja, odáig azért sikerült eljutni, hogy bármikor tudok bármilyen fájdalom, vagy kellemetlenség nélkül egy olyan kb negyed-fél órát ügyködni a fémhúros gitáron, ami nagy szó a kezdeti hólyagok után.

    Viszont közel 20 év után vettem egy fuvolát (ebay rulez), hogy konstatáljam, hogy baszki, ezt is újra kell tanulnom, hiába toltam 8 évig. :( Ellenben magyar népdalok furulyán még mindig mennek. Yay.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák