Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    "Isten pusztítja a világnak azon részét, amelyet a Sátán irányít, és a megtévesztés hálójában van. Minden más magyarázat hazugság. Majd rájönnek az emberek maguktól. Fülöp szigetek, kigúnyolták Jézus keresztrefeszítését, férfi alakította Máriát, és egye ember elájult a tényleges keresztrefeszítéstől. Lesújtott Isten haragja. Németország néci háborús bűnős szabadon engedése, orkán a büntetés. Irán atomerőmű építése, földrengés azon a területen, ahol atomerőmű van. Csehország metil alkoholos gyilkosságok, tornádó. Hollandia , legális prostitúció, kábítószer , büntetés tornádó. Svédország kémkedés az oroszok után, szintén tornádó. Lengyelország, internet szabadságának korlátozása,kutakodás az emberek életében szintén tornádó.Olaszország hamis új világegyház alakul, hamis pápa, szintén földrengés a büntetés. Aki mást mond, az hazudik.Ennyi véletlen nincs. Más országok érintetlenek maradtak. Majd rájönnek az emberek maguktól, mikor még több büntetés jön. Ez még csak enyhe."

    [link]

    Az mekkora már, hogy az oroszok utáni kémkedést meg az atomerőműépítést Isten ellen elkövetett bűnnek tartja a t. kommentelő.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák