- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #450 üzenetére
Igen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dylen
senior tag
szendvics késsel, villával
jóétvágyatbagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
NoLF
veterán
hmm, még mindig megkérdik páran, hogy hol bunyóztam
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zolynet
veterán
ez a nap nagyon nagy szívószál
persze esik is, hisz tegnap lemostam a kocsit
Life is too short to stay stock!
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #461 üzenetére
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
pohár
félisten
vörösboros-narancsos kacsa narancsos rizzsel, jóféle
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz bolondember #469 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #466 üzenetére
hát nem kívánok ilyen fájdalmakat senkinek, mint nekem volt/van
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
BlacKSouL
addikt
Na, így a munkaidő végére lett internyet is...
holnap bosszúból egész nap csak netezni fogok. Ez persze nem igaz, de akkoris. Viszont legalább hideg van, fúj a szél és csurom lucsok minden.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #478 üzenetére
Rossz hírem van, nálad van a hiba, az ékezetes domainnév ellenére az Opera simán betölti a képet. Válts böngészőt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nike_
addikt
'estét
-
venember83
nagyúr
Facebookos timbertavas film megnézve, letudva. Érdekes, hogy három féle ember van a világon. A gazdag, a boldog és amelyik egyik csoportba se tartozik. Az első két halmaz keresztmetszete elhanyagolható, de az az igazi kár, hogy a legutóbbi csoport tábora a legnépesebb.
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #484 üzenetére
és melyik országban van ez a timber tó?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
dragonfx
veterán
alásan jelentme hosszu fáradozás után ugy néz ki megcisnálták a firefox.ot és végre tudok wiw.re képet feltölteni.zsír.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
BlacKSouL
addikt
[link]
na megyek is aludniAláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
38.2
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
szeretnék küldeni angolországba egy törékeny csomagot. valami értelmes segítséget tudtok benne adni, hogy hogyan tegyem meg?
most nem olyanokra gondoltam, hogy a postán keresztül (ott akarom), vagy hogy jól csomagoljam be, mert azt tudom, hogy bolond- és vénemberektől hasonló okosságokat kapnék. inkább hogy milyen kísérőokmány kell, kb. mennyibe kerül (3-4kg), mire kell vigyázni, mire ugranak a hazai és kinti postások, stb. egy részét a posta.hu-n ki tudom keresni, de a tapasztalati dolgok többet jelentenek nekem.
mod: az árat megtaláltam, több, mint 10kFt. ráadásul törékeny cuccot nem is nagyon ajánlott. lehet, hogy mégis futár lesz belőle?
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #496 üzenetére
inkább ilyen tapasznyalattal
bolond: én is egyre inkább arra ferdülök, csak melyik, és hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest