Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz Viszlát #39507 üzenetére

    De igen, lázba hoz, de utálom, hogy olyan vagyok mint tildy, általában mindig egyedül vagyok a véleményemmel :D csak én még meg se tudom védeni magam.
    Amúgy meg tökéletesen beérem azzal, ha legalább nem érint rosszul egy téma, konkrétan attól az egy szótól rohannék mindig falnak, hogy azt mindig be szabadott írni a teljes valójában, de Nolf szépen átfogalmazta, úgy rendben volt :K
    Mindig is a jóval idösebbek vonzottak, de azt tapasztalom, hogy őket tényleg zavarja a különbség, pedig engem kéne hogy zavarjon inkább. Még csak azzal se indokolhatják,hogy mentalitásbeli eltérések vannak, mert egy fiatal mindig a diszkóban szeretne mulatni meg kimaradni éjszakára. Én baromira jól elvagyok egy nyugágyon és utálok kimozdulni, szeretek főzni, sétálni, tévézni, tipikus nyugger vagyok. Remélem egyszer találok valakit, aki értékeli, hogy gondoskodni szeretnék róla és hogy eléteszem a meleg ételt és nem ver meg és nem csal meg.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák