-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz Pro Koryak #62285 üzenetére
Pedig nem véletlen, hogy drágább... elvileg nincs panel lottó se...
-
poli27
veterán
Azért ez nagyon vicces és szánalmas, hogy egy 800e ft os tévén, nincs USB3 port és gigabit ethernet... Most vettem bele egy TP-LINK UE300 Adaptert hibátlanul megy vele, csak ugye a gigabitet így se tudja... de a 480Mbit/s több mint a 100Mbit/s.... MOst nézek egy 88mbit rátáju filmet, és szinte alig akad, míg a saját lanjával folyamatosan nézhetetlen volt....
-
poli27
veterán
Ha valakinek kéne tok az idei magic remote ra : Colorful Silicone Case Cover for LG MR21GA MR21N MR21GC Remote Control Cover For LG OLED TV Magic Remote MR21GA|Remote Controls| - AliExpress
-
poli27
veterán
válasz Sidorovich #62929 üzenetére
Nekem a gyerek miatt kell, állandóan leejti
-
poli27
veterán
Nekem a 65G13 at a Telekomtól a WSZL hozta behozták, mondtam nekik szeretném megnézni, addig nem írok alá semmit... nem volt ellenvetésük, ugye 2 pánt elvágása után leemeltük a dobozt, és már látszott is hogy nem törött, nem volt 2 perc...
-
poli27
veterán
válasz Dragonhunter #63189 üzenetére
Nekem pont ez van, és teljesen elégedett vagyok vele, viszont kis átalakítást kellett eszközölni a falon, hogy kábelmentesen fel tudjam tenni, ahogy értelme van Szerencsére a fal mögött egy gardrób van
-
poli27
veterán
válasz norbertoth #63207 üzenetére
Hagyjuk már ezt a jobbra balra ferdeséget konzolnál, konzolt kell venni és nem papírnehezéket, jha hogy az nem is 5e ft, hanem 25e-30e ft pl egy állítható normális konzolnál Ha meg fixet vesz az ember nem tud görbülni!
-
poli27
veterán
válasz hakydakillah #63363 üzenetére
Hát én Samuban egy percig nem gondolkodnék, miután ott a fekete szürke Nem értem miért mazochisták az emberek, és veszik meg a túlárazott lcd tévét 101xre is
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Jakesz #63367 üzenetére
Hát nem tudom mihez nem elég az oled, mert sztem napi 15 órát az is mehet... nagy fényerőt max kültéren tudok elképzelni, de ott még az lcd is kevés lehet... Képminőségre meg sztem elég sok különbség van egy qled és egy oled között... persze az oled javára... Pl a garanciáról nem is beszélek, hogy az LG szó nélkül cseréli a panelt ha bajod van....
-
poli27
veterán
válasz Pro Koryak #63563 üzenetére
300ft sztem
-
poli27
veterán
Tegnap a Topicgazda úr bekalibrálta a 65G13 at, elvileg a gyári egész jó, csak a kék volt benne sok a műszer szerint. Szerintem ég és föld kalibrálva, bár picit fura hogy teljesen mások a színek és a fényerő, de megszokható
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Pro Koryak #64064 üzenetére
Valakinek megéri a felárat.... nekem is megérte, hogy belesimul a falba, a gyerek se tudja piszkálni, és a kábeleket is elvezettem a fal mögött (gardrób) sztem igen is megéri a felárat akinek erre van szüksége... Amúgy meg azt elfelejted, hogy szoftverrel tudnak variálni, honnan tudod nem jön e ki egy frissítés rá, ami esetleg még nincs kész... ?
-
poli27
veterán
válasz Pro Koryak #64091 üzenetére
Ez igaz, de bármelyik tévé nem simul rá a falra mint ez...
-
poli27
veterán
Ma a fiam (3,5) meg az anyja sikeresen elintézte a tévénket... (65g13) egyenlőre elég pipa vagyok, állítólag egy karkötő repült le a párom kezéről ahogy veszekedett a gyerekkel (nem ért tanul semmiből, adhd ra vizsgálják), de ezt nem akarom elhinni, hogy nem a gyerek volt, bár a gyerek is azt mondja az anyja volt... élt 2 hónapot a tévé... ráadásul most volt kalibrálva is.... Be se kapcsol az elektronika letilt .... olyan 350k lesz bele a másik panel...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
Holnap jönnek és megjavul a 65g13om elvileg Vettem elé egy polikarbonát lapot.... Amikor a gyerek nézi vagy játszik akkor fent lesz... ha én akkor nem Nincs kedvem megint 2 taliga pénzt kiadni a javításra
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Miért nincs sehol 5.1 es házimozi rendszer erősítővel? Már nem gyártanak? Szeretném a jó öreg Logitech Z5500 lecserélni Sajnos nem adja ki a tévé optikán (65G13LA) a dolby digital hangzást vagy a DTS et csak sztereót, és sehol se található olyan beállítás amivel igen... hiába állítom be az áthaladást és így sajnos a z5500 is csak Dolby Pro Logic II módba megy.... kéne nekem egy jó kis erősítő meg 5 hangfal plusz a mélyláda..
-
poli27
veterán
Azért ezt megkérdőjelezem
Yamaha RX-V385 - Overview - AV Receivers - Audio & Visual - Products - Yamaha - United States vettem egy ilyet... még hangfalat keresek hozzá.... ha ennél neked jobban szól egy soundbar baj van a füleddel[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Youtube kids et g13ra fel lehet valahogy tenni?
-
poli27
veterán
válasz Pro Koryak #66866 üzenetére
Nekem 1 pixelhiba miatt cseréltek kijelzőt a B7V ben szval ne terjessz olyat ami nem igaz....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest