Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Már többször felemeltem a szavam azellen, hogy nem elég a hülye kis picsáknak hogy f..z van a kezükben, még pislognak is mellette. Nekem ne pislogjon másfelé, ha azt állítja hogy őbizony mennyire szerelmes...haha, azt se tudja miaz. Na mindegy..

    Lényeg hogy rájöttem hogy tudom lekezelni: Ha látom hogy les miközben a faszijával nyalakszik, akkor jól láthatóan és széles vigyorral ráköszönök, és próbálom letámadni metakommal, és úgy kezelni, mintha a csávó ott se lenne. Eddig 5-ből 5 eset végződött azzal, hogy a csaj vagy abbahagyta a kifelé pislogást(pedig tudtam volna folytatni), vagy a csávó vette észre, hogy a nője guminőként viselkedik, és teljesen másra figyel, de persze akkor én már ott se voltam. Hú de jó volt látni ahogy hirtelen konfliktus kerekedett :C de hát nem ez a céljuk? Akkor meg viseljék a csetepatét ami jön a hülye leskelődésükből. A következő lépésem úgyis az lesz, hogy nemcsak meta, hanem egyéb kommunikációval is letámadom a csajt, mintha ismerném, majd otthagyom őket egymásnak fortyogni.
    Franc a pofájukba, :D Úgy tűnik az a nő se foglalt, akin fekszenek. Vagy amelyiknek döglött ló legel a sírján..vagy hogy van ez?

    Na, nézzünk formaegyet..

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák