- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
♪
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #2451 üzenetére
Köszönöm, az már délután megvolt...
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Racecam
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Hajós-Lovasi akit érdekel
Amd - Radeon - Ryzen
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #2456 üzenetére
poffsoft: Az nem is úgy van
"Dobjátok a padlóla le, de dullván !"
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
poffsoft
veterán
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #2462 üzenetére
poffsoft:
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
poffsoft
veterán
-
venember83
nagyúr
Cobra11 - Unalmas, hogy az őrült nők mindig gyönyörűek...
Bubu: Nem a RIOS-szal van a baj, user error. Pontosabban upgradelj böngészőt.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #2467 üzenetére
poffsoft:
yetike: Tedd hasznossá éhségedet:"Védd a fákat - egyél hódot!"
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Éhes vagyok.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
PazsitZ
addikt
válasz Racecam #2467 üzenetére
Az böngészőfüggő, hogy az alt tagből hány karaktert ír ki? Már annyit írtok, hogy jobbklikkelnem kell.
Mert ha nem akkor növeltethetnétek rajta Panther-alJah on: Ma egyébiránt is felettéb jó kedvem volt , erre vacsi előtt elvágtam a nyelvem (még sosem történt velem ilyen).
Szóval a mai úgy tünik nem az én napom.
Pedig a péntek után úgy tünt nem is lesz olyan rossz.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Bubu79
addikt
válasz PazsitZ #2474 üzenetére
Eh, köszi - megvilágosítottál miért is nem tudtam elolvasni amit Télapó írt - így már persze értem a kérdését
Lejjebb/feljebb megpróbáltam két smile-ban elmondani amit akartam - több-kevesebb sikerrel
Racecam:
poffsoft: Őskövület mozillám van, tűzrókamentes - de lehet, hogy a 3-as kis vöröst kipróbálom lassacskán
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Borzasztó ez a dinnyés fanta
Senkinek nem ajánlom sárgadinnye izű énmeg jó aszittem görög na mindegy jó lesz vodkával#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #2483 üzenetére
Lassabb?
Ez nem igaz.
Sőt , linux alatt a firefox a logouttal valami miatt 100%os prociterhelést csinál
Mondjuk jó , én nem használok firefoxot, csak néha mikor párom a laptopomon úgy hagyja a gépet, hogy ff van megnyitva."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #2488 üzenetére
Akkor jó...
Pff... Megéheztem... Pedig ilyenkor már nem igazán kéne csipegetni semmit - de hát ez van - egy dolgos nap után muszáj valamit vetni a majomnak
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Én hol tölthetek le ilyen édes szmájlikat, ami nincs tele vírussal?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #2495 üzenetére
A múltkor az egyik boltban sokkal többet láttam....
Még dobozolva is voltak....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest