Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. COPY.

    tag

    válasz huliganboy #5241 üzenetére

    Szia!

    1. lehetőség
    Próbáld meg másik HP driverrel telepíteni. Tehát amikor bejön a nyomtatók listája ott válassz egy a listából elérhető ff, A/4-es lézernyomtatót. Ha ezután tudsz nyomtatni akkor készen vagy, ha nem tudsz, akkor jobb gomb a nyomtatón, nyomtató tulajdonságai, speciális fül és itt cseréld le a drivert.

    2. lehetőség
    A HP LJ1100 lpt portos. Ha az alaplapodon nincs ilyen és valami átalakítóval akarod működtetni, akkor a telepítéskor a port választáskor a nyomtatás fájlba lehetőséget válaszd, telepítsd a megfelelő nyomtatódrivert. Ezután jobb gomb, nyomtató tulajdonságai, portok és itt add hozzá a megfelelő portot. Arra figyelj, hogy azt a portot jelöld ki, amire a driver írni tud. Tehát, ha mondjuk lpt-usb átalakítót használsz, akkor az usb-t. (Ez a lehetőség természetesen jól működő átalakítót feltételez.)

    3.lehetőség
    Ha az előző kettővel nem boldogulsz akkor van olyan szoftver (pl: virtual box, ill a microsoft sajátja ennek nem tudom a nevét) amibe telepítés után egy komplet XP-t telepíthetsz és a gép újraindítása nélkül válthatsz az oprendszerek között. Az XP-re felrakod a nyomtatót és innen nyomtatsz

Új hozzászólás Aktív témák