Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
sziasztok!
segitséget szeretnék kérni..
adott egy samsung scx 4200-as nyomtato..
millyen modon lehet rákötni két gépet,mivel csak usb-s bemenet van rajta,és ne kelljen átdugdosni a kábelt..köszi!GO Gunners!!!
-
tothbe
addikt
Tessék már olvasni is, ne csak irni.
Itt már leirtam a választ egy hasonló problémára.
a 2-es pontot nézd meg föleg, az a legjobb talán.By(e) Tothbe
-
Cocó
tag
Tiszteletem!
Elnézést, ha már volt erről szó, egy számomra enhyén szólva is idegtépő problémába estem:
64 bit-es Vista van fenn a gépen, és a meglévő nyomtatómat nem tudom használni rajta ( Canon MF 5630). A drivert amit kaptam hozzá XP-hez van, ergo nem lehet feltelepíteni. Találtam vmiféle vista drivert is a neten, de az meg csak 32 bites rendszeren fut. A kérdés tehát adott: Mit tudok tenni?? Le kellene szednem ezt az átkozott Pistát, h tudjak nyomtatni??Segítségeteket köszönöm előre is!
-
gl-48
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Eddig, több évre visszamenőleg kifogástalanul működő Hp Dj 660C nyomtatómban patroncserét és egy alapos tisztítást végeztem.Valamit viszont most elbaltáztam: Bekapcs után az első oldalt vagy teljesen jól kinyomja vagy csak félig és utánna megáll. Mindkét változatnál ez után fölváltva elkezd villogni a bekapcsjelző - és a fölötte lévő Led pedig papír van. Hiába segítek rá egy kicsit a bahúzásra az sem segít. Aztán kb 1 ˇ2 perc mulva elkezdi a nyomtatást, de jagy csak jeleket vagy értelmetlen betű és egyéb alakzatsorozatot nyom vagy a bal vagy a jobb oldalra vagy több sorban egymás alatt.
Kikapcsoló gombra nem áll le, csak táp kihúzása segít. visszadugva a folyamat megy tovább.
A Vezérlőpanel nyomt-fax-nál meg állandóan bennemarad az 1 nyomtatandó feladat, magát a nyomtatót sem tudom törölni egy ujratelepítéshez.
Hát most úgy vagyok mint az öreg bácsi a műrepülőben, amikor a pilóta fejrefordította a gépet és mondá a bácsi: na így még nem jártam, mert közbe besz....t. Bocs a szövegért, de absz tanácstalan vagyok.
Kérlek Benneteket egy kis segítségre. Lehet egy reset vagy gyári beállítások vissza ? Egyenlőre azt ne, hogy kuka. -
tothbe
addikt
a tisztitásnál vszleg valamelyik érzékelöt sikeresen vagy kimozditottad, ami elég nehéz vagy a tisztitó papir/stb. ott maradt egy érzékelö elött és ettöl gajdult be. Át kell nézni az egészet és ami nem oda való, azt kiszedni, ahol meg lötyög vagy láthatóan könnyen mozog, ott megnézni merre kéne állnia.
By(e) Tothbe
-
gl-48
csendes tag
segítenél, hogy merre nézzem azokat az érzékelőket?
Lehet hogy ez nem valós gyanúm: a fölső fedél levételénél nem figyeltem meg alaposan, hogy a homlokrészen lévő nyomógombokból jövő fóliacsatlakozó a nyomtató "alaplapra" (ha hátulról nézzük) a bal felső sarokban lévő ajzatba milyen állásban csatlakozik. Ha esetleg pont fordítva tettem be az okozhatja a problénát? mármint a jobb és bal oldala a fóliának megcserélve.[ Szerkesztve ]
-
tothbe
addikt
-
gl-48
csendes tag
Patront cseréltem. Letöröltem a behúzóhenger fölött lévő körkeresztmetszetű vezetőpályát. Fültisztító pálcikával pedig a patrontartó környezetét tisztítottam meg nem maradt semmi idegen anyag benne. Semmi más barkácsolás nem volt.
Ne haragudj, hogy ismét ezt kérdezem: nincs rajta valami reset vagy gyári beállítások vissza ? -
tothbe
addikt
milyen gyári beállításokra gondolsz? Ebben nincs írható eprom csak olvasható, azt meg biztos nem írtad felül a takarítással. Ezeken a reset az a kihúzom, majd bedugom újra.
A fejen vannak viszont pozicionáló érzékelők, azt lehet, hogy megtakarítottad valahol, ahol nem kellett volna..
Maga a fej simán megy a rúdon meg jól beáll alaphelyre, ha kinyitod a fedelet?By(e) Tothbe
-
gl-48
csendes tag
-
Holdember
csendes tag
Helló!
Nekem van egy CANON MP540 típusú multif. gépem. Vettem hozzá utánagyártott patront chip nélkül. Ráteszem az eredeti chipet és üresként érzékeli (U163 hiba) vagy azt mondja, hogy nem lehet megállapítani a maradék tintamennyiséget(U130 hiba). Ha a gyári patront teszem bele, akkor üres, ha átrakom az újra, akkor nem tudja megállapítani. Kék gyurmaragaccsal teszem rá, így bármikor levehető és tisztán leválik a műanyagról.
Lehet valahogy resetelni a chipet? Nagyon meggyűlt velük a bajom.
Van valakinek hasonló gépe? PGI-520 és CLI-521 patronok valók bele.Köszi
-
Holdember
csendes tag
válasz Holdember #2574 üzenetére
Na. Úgy tűnik sikerült orvosolni a problémát:
A STOP (piros körben háromszög) gombot kell hosszan nyomva tartani, és akkor elkussol végre és hajlandó nyomtatni. A tintatartály visszajelzést pedig kikapcsolja arra a patronra, amelyik hibát jelzett.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem támogatja jobban a CANON az újratöltést. Környezetvédelmi szempontból igencsak jó volna. Jön itt a 2-5 ezres tintájával. Olcsóbb levilágítással előhívatni a fotókat. Hát még ha a papírját is megveszed hozzá.
Már látom, hogy a következő az lesz, hogy a nyomtató képes lesz felismerni az eredeti fotópapírt.Na minden jót, remélem másnak is sikerül megoldania.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már föltettem egy kérdést, de akkor még valószínűleg nem volt tapasztalata senkinek sem. Canon 712-es tonert hol lehet jó áron kapni, ill. van-e neki HP-s megfelelője. Nomeg az újratöltés is érdekelne.
Valaki?
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
-
TomBond
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy HP multis nyomtatóval (psc 2355) van gondom. Bármilyen művelet közben (másolás, szkennelés, nyomtatás) leáll és a kijelzőjén egy kék alapon fehér felirat jelenik meg különböző hibákkal. Az utolsó 3-at leírom:
1. Error 0x841088e8 (alul kérdőjelek)
2. Error 0x88108548 (alul 1 db kérdőjel)
3. Error 0xb9fffe15 (alul: 165 hw_interrupt_hwv2.c)
Nem driver gond lehet mert kikapcsolt gépnél is ugyanez van. Eredeti patronok vannak benne.
Tud valaki segíteni ebben?Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
TomBond
aktív tag
És ez javítható, vagy érdemes foglalkozni vele? Ha veszek egy rossz nyomtatót (ugyanilyet) akkor abból én is át tudom tenni?
Most például simán sikerült kinyomtatni egy oldalt.Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Canon MX310-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? pl. Milyen gyors a szkennelés, illetve milyen a készülék?
Előre is köszönöm.
ATM
What else?
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Van egy canon IR2800 -as egység a cégnél. Ez hálózatról üzemel (lan, vezetékes). De nemtudom hogy kéne, milyen programmal kéne felvenni a címtárba... Nem tudom mi az IP címe, nem tudom megtalálni.... Fontos lenne nagyon!!!
Köszi! -
tothbe
addikt
válasz ATM_automata #2584 üzenetére
kifejezetten jó darab. Viszont ezt a szkennelés gyorsaságát szükithetnéd, mire vagy kiváncsi, mert ez függ a dpi-töl, a szinmélységtöl, a lap méretétöl és még sorolhatnék pár dolgot.
Ha az alapvetö adat érdekel, akkor 1200dpi-ben 20 lap/perc körül húz be a4-eseket 65k szinmélységig.By(e) Tothbe
-
GrooveHero
addikt
Hali. elővadásztam egy ősrégi hp deskjet-et. soha nem töődtem az utántöltéssel, most is csak rendrakás miatt jött elő, eddig bújt
Vki tudna segíteni feltöltésben? lehet, megnézem hogy műxik e még
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
uppsz, már nem tudtam szerkeszteni. mind1, azért megkérdem, mivel nincs rá pééééz, ezért lehet, hogy ha ez kakker lesz, akkor szerzek vmi hasonlót, nem kell nekem ennél jobb, űber brutál lézer meg proton meg elektron izé-mizé nyomtató, főleg nem szines.
szóval ha újat veszek akkor mijjet is ajánlatok?
kösszencs
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
BinLaden
tag
válasz GrooveHero #2588 üzenetére
helló!!!!
ha hp-t veszel akkor számíts rá, hogy nagyon drágák bele az új patronok (5000-10000ft)
nekem is van egy régi 656c-m, patront nem érdemes bele venni inkább utántöltöm
arra kell figyelni, hogy nem a szellőzőjén keresztül kell utántölteni hanem kell rá furni
kb 2mm átmérőjü lyukat, és a tűt nem szabad teljesen belenyomni, lassan kell adagolni
én G&G universal refill kit-et (3000ft póstával együtt) szoktam használni ez szinte minden fajtához jó
van benne 3 db 30ml fekete és 1 db 30ml-es tisztító folyadék ez többbszöri utánfeltöltésre
elegendő.Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
ATM_automata
őstag
Szia,
Köszi a választ. Szkennelni általában több lapot szkennelnék, dokumentumot, nem túl nagy dpi-vel. Azért érdekelne ez a darab, mert általában több oldalt szkennelek és ha jól sejtem, akkor az automata lapadagolójával nem kéne egyesével bepakolgatnom, hanem egybe beteszem és hajrá.
Tehát a kérdés az, hogy ez megoldható-e és ha igen, akkor mondjuk egy 5 oldalas szerződés behúzása automata lapadagolással kb mennyi idő, illetve elég gyors-e a dolog és nem mondjuk 3 perc az 5 oldal behúzása.
What else?
-
dany27
őstag
sziasztok
Nah szval adott egy Panasonic KX FLB803EX típusú lézer multifunkciós készülék amihez csak Windowsos driver van legjobb tudomásom szerint.Ha ezt egy print serverel hálozatra kötném akkor sem tudnék nyomtatni vele linux alól??
Ugyebár akkor is kell telepíteni a nyomtatót a gépre.(Mivel most az egyik windowsos gépre van rákötve s azon megosztva és így nem megy mert telepíteni szeretné de ezt az istenért sem akarja.)Előre is köszi!
-
ALI_G
veterán
canon mp 520-ba vettem utángyártott tintát, amire át kell helyezni a chip-et.
Áthelyeztem, beraktam, de nem írja semmi, hogy ilyenkor mit kell csinálni, hogy a nyomtató úgy vegye, mintha tényleg eredetire cseréltem volna? -
Nunder
őstag
Adott egy Canon Pixma MP180. Olyan kérdésem volna hogy az utántöltött tintát nem látja a gép. Tehát hiába van csurig a patron akkor is üresnek látja. Lehet ezzel kezdeni valamit? Nem akkora baj csak idegesítő hogy mindig kiírja ezt a hibaüzenetet.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Pufy78
csendes tag
2 lehetőség van:
1. kikapcsolod a tintaszint figyelést...ebben az esetben neked kell időnként sasolni,hogy van-e még a patronban tinta (ez a legolcsóbb megoldás)
2. veszel egy canon chip resetter nevű kis kütyüt...(én is ezt használom eredeti patronnal,amit töltögetek) ez a cumó elérhető afterburner_ nevű kollégánál (az enyém is tőle van és maximálisan megvagyok vele elégedve)Megbízhatóságom ellenőzése: http://phmegbizhatosag.atw.hu/ vagy http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=513576 Köszi...
-
Pufy78
csendes tag
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom ellenőzése: http://phmegbizhatosag.atw.hu/ vagy http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=513576 Köszi...
-
Pufy78
csendes tag
Most pedig nekem kellene egy HELP...Hogyan lehet szétszedni Canon MP520 nyomtatót? (tintagyűjtő szivacsot akarom takarítani...számláló nullázás már megvolt
Megbízhatóságom ellenőzése: http://phmegbizhatosag.atw.hu/ vagy http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=513576 Köszi...
-
-
kinga 25
csendes tag
Sziasztok!
Cannon iP1300 nyomtatóm van, és a patroncsere után folyamatosan azt jelzi hogy nem észleli a patront és nem lett jól behelyezve!!7 villog a narancssárga lámpa!
Tudnátok segíteni hogy mit tegyek???
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon tintapatron 545XL, 546CL + utántöltő szett
- Samsung Xpress SL-M2885FW multifunkciós lézernyomtató automata kétoldalas nyomtatás! + 1 toner
- Eladó EREDETI, bontatlan Canon Pixma CL-511/PG-512/CL-513 tintapatronok
- Samsung, Kyocero és HP tonerek/patronok/alkatrészek eladóak
- Canon Pixma multifunkciós, wifis nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest