Új hozzászólás Aktív témák
-
zoliteso
csendes tag
Hali!
Sajnos nekem - HP szervizesként - az az általános tapasztalatom 3820-as ügyben, hogy a másik fogaskerék is sérül, legalábbis megreped. Amikor beteszem az új kicsit, néhány hét múlva a nagy is széttörik. Természetesen mindez tiszta, bezsírozott service stationnál.
Kerestem sokáig a fogaskerék párt, de sajna csak a kicsit gyártják nálunk. Talán Szlovákiában találtam egy céget, aki a párt gyártja, de akkora mennyiségben kellett volna rendelni, hogy nem érte meg beszállítani.
Sajnos egy elég gyenge pontja ennek a service stationnak ez a két fogaskerék. Kár volt a régi, jól bevált motoros hajtást egy "korszerűbbre" és olcsóbbra cserélni a HP-nak...
A széria pedig gyakorlatilag kifutott, és mind a sima 3820-as, mind a faxos változatának sok példánya már a kukákban hever.Üdv!
zt -
iceman1024
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni nyomtató vásárlás ügyben:
Két nyomtató közt vívódom az egyik a Canon IP4500-ös a másik EPSON Stylus Photo R340-es.
Ahol meg tudom venni, ott egy árban vannak.
Az lenne a kérdés, hogy minőségi nyomtatás, (fotópapír, cd/dvd stb.) és fenntartási költség (patron árak) alapján melyiket javasoljátok?(Az EPSON-ba van lcd, de az nem számít, mert gépről nyomtatnék...)
Köszi előre is!
Üdvözlettel: Iceman
-
hanka
tag
válasz iceman1024 #1304 üzenetére
Az Epson R340 a jobb . A feje 5x tovább bírja és a képe is sokkal szebb, hisz 6 patronos...
Az utángyártott patron 300-400 között van bele, ami 15ml és sokáig bírja.
Hátránya, hogy picit lassabb mint a Canon, de itt igaz a mondás: "Jó munkához idő kell"
És nemutolsó sorban az az LCD sem semmi rajta, kinéz valahogy legalább...NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
iceman1024
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Még egy kérdés:
Sajnos pontosan nem tudom szakmai nyelven visszaadni, de azt mondák, hogy az epson vízkeverésű festéket használ, aminek az a hátránya, hogy beleszárad, ha nem használom rendesen. Illetve emiatt többet is használ a fényképek elkészítéséhez.
Ez igaz?Itt a nyomtatóknál nem érvényes, hogy az újabb jobb is(canon 2 hónapos kiadás)?
Üdvözlettel: Iceman
-
hanka
tag
válasz iceman1024 #1306 üzenetére
Nem szárad be olyan hamar, de azért ajánlott hetente-kéthetente nyomtatni vele , vagy csak egyszerűen bekapcsolni (mert ilyenkor csinál fejtisztítást magától).
Nem használ több festéket a fotó készítéshez, épp ellenkezőleg: kevesebbet nyom a papírra.
Nem igaz, hogy az újabb a jobb... A Canon eleve a chipes patronok miatt nem jobb, meg a tintazabálás miatt sem...NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
P071
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Lexmark 4350-es nyomtatóm és folyamatosan ha nyomtatni akarok vele akkor kinyomtatja minden egyes nyomtatás elkezdés előtt a tesztoldalt is.Megnéztem a hozzá adott program beállításait de ilyen nem szerepelt köztük...hogyan tudnám kikapcsolni?Segítséget előre is köszi
Poti
-
makelele1
csendes tag
Sziasztok tudorok
A kérdésem egyszerű de fontos.Elsősorban DVD-borítót és címkét szeretnék nyomtatni .A mostani Canon IP 2000-essel csak a borító megy ugyebár.
Tehát vennem kell egy másikat van rá kb 20000.-ft om.
Canon IP4300 vagy
Epson Stylus R265
És ami fontos.
Utántöltés lehetséges-e?
Mennyire gazdaságos?
A minőség nekem megfelelő mindkettőnél.
Illetve Utángyártott patron van-e hozzá és mennyi kb az ára?
Ja és eladnám az ip 2000-est amivel egyébként teljesen elégedett vagyok.
Köszi a segítséget. -
wolf2
csendes tag
Sziasztok!
Lehet lézernyomtatóval mindkét oldalra nyomtatni?
Úgy értem, hogy nem teszi tönkre?
Berakom a papírt-nyomtat-berakom ugyanazt a papírt a másik oldalával-nyomtat. -
lorcsi
veterán
hol lehet beállítani az elsődleges nyomtatót?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ocsike8
csendes tag
Hali!
Van egy problémám, melyet nem tudok megoldani. Hp 1020 as nyomtatóm van, és nagyon gyakran amikor reggel a gépet bekaocsolom, mégegyszer kinyomtatja, amit az előző nap utoljára nyomtattam. Már próbáltam, hogy a nyomtatót eltávolitottam, meg újra telepitettem, de nem segitett. Mi lehet a gond? Láttatok már ilyent??
Köszi előre is_ Öcsi
-
zotyesz 1
tag
válasz iceman1024 #1321 üzenetére
En Canont vennek mindenkepp, sot, van is egy tartalekom (ip4300), amit fel eve vettem tartalekba, ha elmenne a fej, az eredeti patronokat eladtam, igy 9.000 Ft-ba van benne.
Ez epson haklis a toltogetesre (fejhiba). En az eddigi toltogetessel a nyomtato aranak legalabb 20x-osat hoztam vissza. A Canonnak jobb a felbontasa (dpi) es a fuvoka 1pl. -
hanka
tag
válasz iceman1024 #1320 üzenetére
27-ért megéri persze. Nagyon jó ár. Már csak azért is, mert nem nagyon lehet már kapni. Az utolsó darabok is a MMarktban 32k volt, 2 hónappal ezelőtt, de már elfogyott...
5760 DPI az maximálisan jó minenre, nincs szükség nagyobbra, hisz nem lehet érzékelni...
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
Primőr
aktív tag
Megvettük az új Canon mx310 modellt. A baj az, hogy a nyomtatás még lassabb, mint a régi HP-n.. Pontosabban az a baj, hogy sok idő azzal megy el, míg a nyomtatási parancs kiadása utánelkezdi a nyomtatást.. Nem lehet ezt valahogy felgyorsítani?
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
fero02
nagyúr
válasz makelele1 #1326 üzenetére
Hirtelen csak 1 helyet találtam...
-
zotyesz 1
tag
válasz makelele1 #1326 üzenetére
En nagyraktarban vettem Szlovakiaban, most 2600 sk korul van az ara. Az eredeti patron chipjei rajta kell hogy legyenek, ha kiurult, nyugodtan nyomtathatsz tovabb vele. Ha patront vasarolsz, at kell rakni az eredeti chipeket, en az eredeti patronokat toltom festekkel.igy a chipek mindig a helyukon vannak, nem serulnek. Vettem egy masik nyomtatot is rezervaba, ha a fej elmenne es amit hozza kaptam patronokat, azokat eladtam,ha elromlana a nyomtato, a most hasznalatos patronokat kell csak atrakni a masik uj nyomtatoba.
-
bosi84
tag
Sziasztok!
Van egy HP LaserJet 5-ösöm és van/lett egy kis problémája. Pontosan 4,5 oldalanként egy vízszintes, kb 4 mm vastag fekete csíkot nyomtat, közben semmi probléma, nincs egyéb szóródás, szellemkép, semmi.
PLZ HELP!
MyRig: Gigabyte Z68XP-UD3, i5 2500k@4,3Ghz, Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz, Gigabyte GTX 1070 Gaming G1.
-
makelele1
csendes tag
válasz zotyesz 1 #1331 üzenetére
És tényleg!!!Nem értem miért szidták ezt a nyomtatót.Tegnap végre sikerült megvennem
Egy IP 4300-ast.Rendkívül elégedett vagyok vele.És cd-re is szépen már már tökéletesen nyomtat.Papírra is kiváló a minősége.Média Markt 24900.- Auchan 33990.- !!!Hát ez nem semmi.Én jó vételnek tartom és másnak is csak ajánlani tudom.Nem olyan drága és kiváló készülék.A neten találtam kerek 20000.-ért is de a postával ugyanennyi lett volna.Szóval ez nem ért meg annyit. -
t-om
csendes tag
Szia Hanka!
Én is a Canon IP4300 és az Epson R340 között gondolkodom. Fontos számomra a patronok költsége. Erre adtál két választ, amelyek számomra elentmondóak. Lehet hogy én értelmeztem rosszul, akkor bocs! Válaszaid:
"Az Epson R340 a jobb . A feje 5x tovább bírja és a képe is sokkal szebb, hisz 6 patronos...
Az utángyártott patron 300-400 között van bele, ami 15ml és sokáig bírja.
Hátránya, hogy picit lassabb mint a Canon, de itt igaz a mondás: "Jó munkához idő kell"
És nemutolsó sorban az az LCD sem semmi rajta, kinéz valahogy legalább... ""IP4300-as patronja tölthető és az utángyártott is olcsóbb (kb. 300.-)
Az Epson-t nem lehet tölteni és a patron is drágább (még...) "Melyiknek olcsobb a fentartása patron szempontból?
Köszönöm.
-
gpapa77
csendes tag
Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni.Az ip4300-as nyomtatóm 5-6 garnitúra utángyártott patron
használata után kiirta hogy tintatartály problémák fordultak elő,cseréle ki azokat a tartályokat
aminek nem világit a ledje.Hogy tudnám orvosolni a problémát,kérem segitsetek,előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
makelele1
csendes tag
Igaz én nem vagyok Hanka de van már némi tapasztalatom a 4300-asban.Persze nem sok de...Az biztos,hogy tökéletesen nyomtat.Nem hinném ,hogy ezt még olyaqn nagy százalékban lehetne fokozni/ebből lehet vita lesz/.A cd címkenyomtatása is tökéletes.Kinyomtattam 30 borítót és 30 címkét a tartályban jelenleg kb 1 zöldborsónyi levegőbuborék található!!!!!a többi tinta.Ahogy számolom reális a több százas nagyságrendű oldalszám amit leírtak.Csendes,precíz, és nem utolsósorban a nyomtatók között a leggyorsabb.Összehasonlításképpen az ip 2000-esemmel 25 oldal után kifogytak a patronok!!!!!Szóval ég és föld.Mellesleg szerintem elterjedtebb is a Canon ami szintén nem hátrány.Az biztos,hogy nekem ez a 4.-ik Canonom és eddig nem csalódtam a márkában.
-
hanka
tag
Szia. Az Epson R265-ről volt szó , hogy nem tölthető a patronja, mivel új chipes.
Az R340 patronja még régi chip-es , úgyhogy az tölthető és olcsóbb is.(pl. nálam 300.-)
Én inkább ezt ajánlanám, ha az R340 és ip4300 között döntenél...
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
Lenry
félisten
láma kérdés: van egy Lexmark X2350 nyomtatóm és patront szeretnék cserélni, de a nyomtatófej egészen a baloldalt van alaphelyzetben, ahol nem férek hozzá... hogyan lehet középre hozni?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gpapa77
csendes tag
Köszi szépen a segitséged Hanka,de sikerült a problémát orvosolnom.Le is irnám hogy
Mások is okkuljanak.Ugye mint irtam szereztem egy kék chippet,de nem lett jó
továbbra is azt irta hogy tintatartály hiba,ezekután szereztem egy sárgát és láss
csodát elindult a nyomtatás.A munkahelyemen az irodisták ilyen patronokat használnak,
tőlük kunyeráltam el a kiürült gyári patronokat.Az a gond hogy nem irja ki hogy melyik
tintatartály hibás. -
gpapa77
csendes tag
Bocs,de az előző válasz Hankának szólt.Elnézést.
-
ahargitai
csendes tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni.
OKI C3200 kifigyott a színes toner és így, mint tudjuk nem hajlandó feketén sem nyomtatni. 3000-es fekete toner van benne. nem akarnám az egészet így kidobni a kukába. nem lehet valajhogy kiiktatni a nyomtató hardver v. szoftver részéből, hogy nem figyelje a színe tonert?előre is köszi
-
medium84
aktív tag
Problémám a következő:
Van egy asztali gép, egy notebook, meg egy Wifi router.
Hogyan tudom összehozni, hogy ha csak az asztali gép van rákötve akkor is tudjak nyomtatni a notebookról? -
medium84
aktív tag
Ja és mind2 gépen XP Professional van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest