Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Udv Urak,

    Lassan-lassan meg kene huzzam a ravaszt egy RTX 4080-n de meg erosen megy az oldalamon a research hogy melyik brand-el lenne erdemes menni. Felre ertes ne essek nem azt varom a kedves topic tarsaktol, hogy az en munkam valtsak ki egy gyors es egyszeru brand valasztassal (nyilvan ez nem ilyen egyszeru es fekete/feher). A sajat research-om szeretnem kiegesziteni egy itteni konszenzussal amennyiben lehetseges. :) Nem is a brand erdekel annyira mintsem inkabb ha van barmi adatotok a hutes es VRM-ek minosegerol bizonyos brandek, bizonyos tipusainal az szuper lenne. Ha nincs egyertelmuen kiemelkedo versenyzo nekem az is egy hasznos adat pont. :)

    Amiket eddig kineztem:

    "Top pick":
    MSI Suprim X
    GA Aorus Master

    "Midrange":
    GA Eagle OC
    Gainward Phantom

    "Value":
    Gainward Phoenix
    Zotac Trinity OC

    A kategoriakat nem "csunya megkulonboztetesnek" szanom csak azert soroltam be a VGA-kat, hogy egy kb. arsavot kialakitsak. Az eddigi tesztek alapjan nem vagyok meggyozve hogy pl. az MSI Suprim X par fokos homerseklet elonye megeri azt a felarat. A PCB es a rajta levo komponensek minosegerol meg sajnos nagyon keves valos / hiteles adatot talaltam eddig.

    Latom itt tobbeknek van Asus kartyaja. A sok negativ kritika miatt picit tartok tole de persze szivesen meghallgatok minden velemenyt.

    Koszonom a segitsegetek!

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák