- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok,
Játékra építek új gépet 980 Ti köré (főként GTA5 + iRacing (emiatt SLI nem éri meg)
mi a véleményetek róla:
Zotac GeForce GTX 980 Ti AMP! Extremeitt hajszállal,de ő jött ki "győztesnek".
http://www.guru3d.com/articles_pages/zotac_geforce_gtx_980_ti_amp_extreme_review,13.html(tuningolni nem merek, mert nem tudok szval így kérdezem)
köszi előre is.
-
VincentVG
senior tag
válasz Sebestyen01 #4490 üzenetére
ugyanez a kérdésem nekem is!!
Zotac GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme
valakinek info? gamer benchmark-okon nagyon jól szerepel...
-
VincentVG
senior tag
980 ti -hez elég egy i7-3770@3.4GHz? (8Gb RAM)
mennyit nyernék ha összeraknék valami ütősebb proci-alaplap párost? (+ 16Gb RAM)
full HD-ban játszok. mondjuk ha ezzel a procival 60FPS, akkor feltolná kb. 65-70FPS-re?tudom h egy rakás info nincs meg hozzá, de csak kb. vagyok rá kíváncsi.
és itt valaki tudni fogja a választ -
VincentVG
senior tag
ASUS strix 980TI valakinél? ahogy olvasgattam az annyira nem népszerű itt senkinél.. drága? nem tuningolható?
-
VincentVG
senior tag
Szerintetek kb. karacsonyig mostmar bealltak a 980 ti arak, vagy varhato meg addig areses?
Nem nagyon vagyok kepben, de esetleg a black friday nalunk is erezheto szokott lenni? Koszi -
VincentVG
senior tag
Hosszu hetek olvasgatasa utan mostmar en is nagyon kozeledek.. Tuning nelkul nekem meg mindig a zotac amp extreme tunik a befutonak, bar most az iponnal megint visszament 250re... Giga meg mar van 200ert.... Tenyleg nem tudom eldonteni fps szamban mennyire ereznem kulonbseget.. Az 50e HUF diffi azert nem keves.... Ja es az iponnal meg teljesen beparaztattatok, a 230as zotac lehet h bontott volt? Sosem tudom meg..
-
VincentVG
senior tag
válasz bombibmw #7177 üzenetére
köszi. hát igen csak tuninghoz nem értek
amúgy lehet h túlgondolom, MSI + ASUS strix is van 230ért.. gondolom nincs óriási különbség.
(bár itt valami miatt senki sem szereti az Strix-et)...csak itt meg egy két helyen nagyon meggyőző a Zotac Extreme:
http://www.guru3d.com/articles_pages/kfa2_geforce_gtx_980_ti_hof_review,14.html
u.i. igen azt én is akartam kérdezni h 3évre kitarjeszthető e a gari. valaki online reg-ről írt.
-
VincentVG
senior tag
nnna beneveztem én is egy ipon/G1 Giga combo-ra, személyes átvétel, majd elmesélem a "celluxok helyzetét" ha átvettem. rákérdeztem, válaszban: természetesen bontatlan-ok.
-
VincentVG
senior tag
válasz bombibmw #7246 üzenetére
ja neeem (sajnos), csak általában írták h mind bontatlan..
új gép építése in progress.. remélem befut a 6700k is időre (elvileg kedd), mert jó sokáig kivártam... csak nem ment le annyira a zotac extrm ára amenniyre én gondoltam, úgyhogy jó lesz ez a kis giga.nagyon off: annyira megadom a módját a VGA érkezésének h kap szép új "designer" házat is:
sikerült az iponon egy utolsó ilyet lőnöm (34ért):
https://ipon.hu/webshop/product/inwin_904_ezust/836076
-
VincentVG
senior tag
iPon / giga G1 helyzetjelentés:
átvettem / cellux a helyén / kártyán fóliák fent / csatlakozó"sapkák" fent. elvileg új.
kérdeztem a srácot h sokan fárasztják e őket ilyen kérdésekkel h új vagy bontott,
nem volt túl jófej, azt mondta meg kell nézni. kb kiadja, és lesz*rja.mind1, tüzér utcai új bolt szép, nekem eddig nincs gondom az iPonnal....
-
VincentVG
senior tag
Egyebkent kicsit szebb lett mostanaban, de en meg csak kb 2 eve nyomom. Ja persze most minden le van veve, autok high, minden mas off, es 100Hz. Uridohoz a vegtelen gyakorlas kell, de azert eg es fold volt 60hz rol 100ra lepni. Ugyhogy ha mar megvettem ezt a brutal kartyat... Vigye csak ezt a regi motort 144en is.
-
VincentVG
senior tag
1 napos (szubjektív gaming) élmények: (Giga G1 980Ti / 6700k / 16 Gb DDR4) - no tuning
iRacing:
5760x1080 / 3 monitor: itt a a stabil 100 fps volt a cél, ezt kb. hozza is, bár némi kompromisszummal,
tükrök lekapcs, + 1-2 apróság ki, AA a maxon. Fullra nem tudtam mindent feltekerni sajna, bár ebben reménykedtem.AC Unity
FULL HD 60 fps: hát, 2xMSAA fölé nem tudtam vinni, más kb. minden max-on.
Szép így is nagyon, de 4xMSAA-t vártam full HD-ben..GTA 5
FULL HD 60 fps: itt voltak olyan "hírek" hogy majdnem SLI980-at tud a Ti, - nagyok voltak az elvárásaim, mivel ez egy jól optimalizált game - , és szépen futott a GTX 780-amon is. Úgyhogy azzal kezdtem h minden maxra... ééés, hát persze h még ez sem az a kártya ami fullHD-ben mindent visz...Legalábbis nálam az a cél, h soha ne essen be 60fps alá. Vissza kellett venni ezt azt, ami kicsit meglepett,
h az advanced graphics beállítások sem maradhattak full-on. (azt gondoltam h a 6Gb mindenre elég lesz)Összességében nagyon tetszik a kártya, - messze a legjobb gépem eddig- , de azért nem csak 4K-val lehet megizzasztani...van még egy jópár csúszka ami mehetne feljebb fullHD-n is...
-
VincentVG
senior tag
Giga G1 980Ti-t valaki húzott MSI AB-vel? Ésha' igen esetleg egy screen save-et megosztana a beállításokkal, h meddig jutott? Előre is nagyon köszi
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok, hosszas kivárás után rászántam magam én is h megnézzem mit megy a Giga-m.
Megosztom meddig jutottam + kérdések is lennének
1. Ahogy látjátok a 2 tuning kép ugyanaz, eredményben gondolom ennyi eltérés belefér, a kérdésem, h mi lehet az a kis fan speed RPM max kiugrás a 03as képen?? (többször is lefuttattam, csak egy esetben volt, azért ezt linkeltem)
2. Power limit jó pár usernél úgy láttam 110 környékéig húzható, nálam ez miért 139?
3. Memory, az kb véletlenül lett ennyi, 1500/2000 lett volna a cél, (CC-ben nem sikerült elérni), az lenne a kérdés h memóriában próbálkozzak még? itt van bármilyen lépcső amit érdemes betartani?
+1 jöhet bármilyen komment/tanács, jó ez így? ne kíméljetek, első tuning
Köszi mindenkinek
-
VincentVG
senior tag
Huh, nem mondom rendesen leugrottak az árak. azt mondjátok (nvidia) ár bejelentés után már nem nagyon szoktak variálni? Ezt ennyire készpénznek lehet venni? Ki meddig tartja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX RTX 3090 24GB Dobozos 1-Év garanciával, számlával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GAINWARD RTX 3070 8GB GDDR6 PHOENIX GS Eladó! 105.000.-
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest