Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz Reggie0 #7887 üzenetére

    Nem hagyott nyugodni a dolog (csak este találkozom a monitorral), állítólag a legújabb szériánál javították. Amúgy ugyanebben a fórumtopicban linkelték a PB278-at is, ami PLS (IPS-féleség), és szintén durva inverziót mutat, ergo annyira nem kell hasraesni az ips jelzőtől sem :U.

    #7934: ezt megint sikeresen benéztem :DDD . Szóval még az egyedinyákos verziót sem ajánlanám első körben, a referenciára építkezőt sem - lévén a refkari (asszem az EVGA csinál ilyet) még helytakarékosabb, kifújja a házból a meleget és ennél valszleg nem hangosabb.

    #7936: Ok hazabeszélek, de ha giga, akkor G1. Mégerősebb hűtés (fentebb írtam hőfokokat, némi infrahőmérős VRAM-méréssel megspékelve), elegáns hátlap, +világít(!!! :P ). Itt a PH-s kereskedőknél a G1-et is megkapod ennyiért.

    #7947: Itt talán a 0dB-t vállaló gyártók (ASUS, MSI) vehetők elő, ha létezik olyan élethelyzet, hogy nem megy a venti, de ciripel a kártya. A többi gyártó ilyet nem vállalt, sajnos hangfrekvenciát sem (az élesebb cini-cini sokkal zavaróbb, mint a ventizajba vegyülő zümmögés). Az egyéb úton szabályozott értékektől (pl egészségügyi határérték) szerencsére nagyon messze vagyunk. Amúgy sokan úgy tesznek, mintha új +NV-specifikus jelenség lenne, ez messze nem igaz. Inkább át kéne nézni a régi tapasztalatokat, esetleg "beégetéssel" megszüntethető-e a probléma, ill valahol olyat is olvastam, hogy megkenik a problémás tekercset - bár egyrészt nem szívesen venném le a hűtést, másrészt nem tudom, mihez kéne hozzányúlni.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák