Új hozzászólás Aktív témák

  • nagy.matyika

    aktív tag

    válasz ffodi #12088 üzenetére

    Nekem ennyit nem ment sajnos, viszont alapértékeken szépen ketyeg. Örülök is, hogy vége a kálváriának! Ezek után mégegyszer biztos, hogy nem állok neki tuningolni. Amúgy nekem a memória alap feszen 7600 nál fosta el magát kétszer is szóval nem tud annyit, mint nektek.

    Nem hinném, hogy ugrott. Rákérdeztem ugyan, de nem úgy, hogy nekem nem megy annyit, mint a Samsungok tuningolva, hanem, hogyha tuningolnám, nem menne annyit úgy hallottam :DD Erre közölték, hogy a tuning garivesztést okoz. Szóval elvileg én csak kedvesen érdeklődtem :B :C Betettem most a gépház oldalára egy ventit. Szépen keringeti a levegőt így játék közben sem megy 60 fok fölé a kártya. Csak az lehet a magyarázat a tüneteimre, hogy a proci hűtő méretéből fakadóan nem tudott a kártya hátulja megfelelően hűlni. Most már szerintem minden ok.

    Valaki azt mondja meg nekem, hogy hogy a fenébe tudom megerőszakolni, hogyha a DVI-on megy a monitor és HDMI-n a TV, akkor ne a TV legyen az elsődleges képernyő. Az a vicc, hogy mindenhol a monitor az elsődleges, mégis hogyha windows-ba képernyőtükrözés után az elsőre kattintok, akkor utána csak a TV-n megy a kép.

    Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.

Új hozzászólás Aktív témák