Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz Puma K #93644 üzenetére

    Nem ilyen egyszerű... pénzért kapsz jogsit meg ezer lóerőt is, utóbbinak sincs értelme versenypályán kívül, de még 200LE is sok az emberek egy részének. Sehol nem mehetnél 130km/h feletty mégis kapni 250km/h meg 320km/h végsebességgel autót.:) Ez is egy anomália.
    Nekem több lány ismerősöm egész korrekten vezet, én nem a fiatal lányoktól tartanék, az idősebbek lassúak inkább, ők mennek fel fordítva is az autópályára (tisztelet a kivétel) nem a csajok.

    Nem tudsz bővíteni párhuzamos pályát, sok helyen egy sávnak nincs már hely, vagy útban van több ház, vagy hegység, tenger mellett nem könnyű, alagutat fúrni sem olcsó. (ne a tök lapos MO-ból induljunk csak ki)

    Néhány ember miatt senki nem fog súlyos milliárdokért külön utat építeni. Ez álom kategória. Egyszerűbb amúgy betartani a szabályokat, a járvány végével meg aki teheti, ne autózzon, akkor a város sem lesz élhetetlen.

    300km/h-ra a legtöbb ember meg alkalmatlan, azok is, akik azt hiszik, hogy bírnák. Ott az időjárásra is jobban kell figyelni, meg a körülötted lévőkre. Ott is lenne olyan barom, amelyik villogna mögötted. Pont a hülye bajorautósok csinálják. No offense, nem neked szól személyesen, de egyébként a BMW tulaj az egyik legparasztabb mindenhol.

    Mondom, én inkább bevágnám az IG-L-t az M1-re is, átléped, akkor környezetszennyezésre kell büntetni, -500€ az alja, nem lenne annyi baleset sem azon a szar pályán és a levegő is jobb lenne. Menjen a ringre, aki tolni akarja. Nincs azzal gond. Ha tellik gyors kocsira, akkor tellik bérlésre is.

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák