Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Devid_81 #108892 üzenetére

    2x32" munka miatt kell. utobbi evben eleg sokat ulok helyben virtualizalt linux gepeken parancssorban aztan ha nem 1:1es a pixel mapping akkor olvashatatlan az output, nagyitas meg jellemzoen felejtos. 32@1440 kb 24@1080 meretre, szoval optimalis. korabban 3x21.5"@fhd volt, ami kb a 27@1440p pixelmeretre: ez irodaban ahol kozelebb van a monitor jo, de virtualis gepen kifolyt a szemem.

    hozzacsapni innentol egy harmadikat nem akkora koltseg: arban a harom ips/75os irodai monitor kb egy 49"es arabol jon ki, viszont fizikailag sokkal jobb a szeparacio (szerintem). plusz ugye irodai monitor kellett mert ott szoktak jobban figyelni a normalisabb talpra meg hogy pl ne egy ionagyu fenyerejet prezentalja: filmezni az persze remek, de arra van egy projektorom egy megfelelo vaszonnal (meg egy 4Ks telefonom HDR tamogatassal referencianak). HDR ugyanugy jatekra remek, de ejszaka kodolni a vegtelen kontrasztarany ionagyu fenyerovel csak arra jo, hogy ha nincs automata fenyerokalibracio akkor kisusse az ember szemet. amire persze van megoldas a fekete hatteru kornyezettel, nade ott meg nehezebben latszik amikor az IDE pampog egy karakternyi helyen vorossel, hogy szintaxhiba, marmint nekem :DDD.

    ja meg persze tud pivotot, de akkor mar szvsz jobb hogy a merete miatt kb szepen kifer a szokasos 80-120karakteres standard line limit egy fel kepernyon 1280x1440en olvashato meretben es akkor melle van meg egy monitor piszkalni a virtualis gepet.

    jo, spec felhasznalas, de gyakorlatban itt csak arrol van szo, hogy en az elterjedtebb 27+27 helyett 32+32re valtottam mert van helyem :B plusz ez egy szemelyes dolog, ugye mindenkinek mas a preferenciaja, meg nagyon nem is szoktuk egymast gyozkodni. ld egyik baratom aki harom napig utalt miutan vett egy cherry blue K70 RGBt, majd par hettel kesobb kozolte, hogy ja egyebkent imad rajta gepelni es meloba idealis lenne csak kiutalnak a kollegai :DDD.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák