Új hozzászólás Aktív témák

  • Burlesque

    csendes tag

    válasz Redneck #15787 üzenetére

    Sziasztok!

    Próbálok mindenkinek válaszolni egy hsz-ben.
    Először is aktív átalakítót vettem.
    Reggel bekapcsoltam a gépet, maradt az 1024x768as felbontás. DSR-t kikapcsolva, tesztreszabott FHD felbontásnál fekete képernyő. Alatta viszont ott volt az asztal, mert Printsreenel lefotózva, Bitképbe beillesztve megjelent a kép.
    Kihúztam a HDMI kábelt a kártyából, dugtam még rá pluszba egy DVItoHDMI adaptert, visszadugtam a kártyára és utána engedte a FHD felbontást. /Mindezt bekapcsolt gépnél./
    Viszont ha újraindítom a gépet akkor olyan mintha elfelejtene mindent. Visszaadja az 1024x768as felbontást. /Nem látja HDMI csatlakozást a kártyához./
    Ahhoz hogy a HDMI csatlakozást észlelje a rendszer le kell húznom a kártyáról a kábelt és úrja visszadugni. Utána minden megy tökéletesen az újabb bekapcsolásig.
    Lehet hogy most nagy hülyeséget fogok írni, de én arra gondolok, az lehet a probléma hogy a kártyához vennem kellett egy 8Pines tápcsatit, viszont a 8tűből csak 6ban van fém érintkező. A kártyán meg 8 tű van.
    Ebből kifolyólag a kártyán lévő két fehér visszajelző LED közül csak az egyik világít. /Gondolom hiányzik neki még az a 2 tű a teljes tápellátáshoz.
    Nem lehet hogy ˇúgymondˇ ezért felejti hogy csatlakoztatva van HDMI-n keresztül?

    Bekapcsolás után ennyi enged:

    Miután lehúzom és visszadugom a kábelt akkor meg ezt:

Új hozzászólás Aktív témák