- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Gondolom az elállás lehetőségére gondolsz a webshoppal.
Viszont pont azért tetszik jobban a helyi bolt, mert garanciális kérdésben meg oda könnyebb visszavinni, mint futározni/postázni.
A bios a legutolsó a lapon már jó ideje, mert az AM3-as proci igényelte.Senki nem hajt itt régi nforce-os lapban ilyen kártyát?
-
dark2
tag
Értem, köszi a választ. Csak annyit mondj el - szerinted miért nem megy az öreg lappal várhatóan? (tehát gondolom nem a kora miatt, hanem mert pl. a chipset inkompatibilis, a pci-e 1.1 túl öreg neki, nincs uefi a lapon, stb.? - ebből adja magát, hogy milyen paraméterű lapot kellene hozzá vadászni, ha arra is lesz pénz)
gbors - neked is köszönöm a választ, megkérdem őket
-
giornalista
senior tag
itt kicsiben mennek az árak.
Ez a kártya pl. egy hete még rendes boltokban is 47-48 ezer volt. most 50 ezer fölött.az egyventis Giga gyakorlatilag elfogyott. korábban 45 ezer volt, most az Alzánál 50 ezer (Aquanál elfogyott, hiába van fent az ár, én vittem el az utolsót, valszeg), BestMarkt 1 hétre ígéri, ki tudja, lesz-e.
ennél a kártyánál 4-5 ezer forint is brutális drágulás már, hiszen 10-15%-kal megy feljebb az ára ezáltal.
-
AllTheBest
őstag
Mennek itt is fel az árak, csak nem olyan durván észrevehető mint a 1060, rx480 párosnál. Én amikor azon voltam, hogy kell nekem egy 1050ti, akkor mindenhol 45-től már egész komolyakat lehetett volna kapni, csak mire rávettem magam arra, hogy kéne ,addigra ugyan azoknak a kártyáknak az ára 7-8ezret ugrott felfelé...
Egy ilyen budget kártyánál ez elég komoly emelkedés és ha valakinek 45 a plafon kártyávásárlás esetén, akkor pl a 1050ti már el is úszottEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
félisten
Szerintem bányászni erősebbeket vesznek, de az átlag vásárlónak már annyira nincs más értelmes opciója, hogy maradt a 1050(Ti)... a kereskedő, aprós eladó meg hülye lesz ezt nem kihasználni, ami érthető.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
xtro
aktív tag
Vagy berakod SLI-be és akkor több VGA számol egyet (1050-ek nem tudják) vagy több gépet "egyesítesz" csak akkor az plusz fogyasztás(cpu,hdd stb,...). De szvsz ha csak egy ilyen low profile gépbe akarod berakni így mellékkeresetnek akkor mehet,csak számolj vele hogy az itteni árral kb 3hónap alatt térül meg. Ha egy kicsit komolyabban gondolod akkor inkább olyat vegyél amit később bővíthetsz (SLI/CF).
Notebookra rákötve külsőleg kb 30%-al rosszabbul teljesít.Sir81 ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Én is csak reménykedek, ha lecsengett a bányász őrület, akkor ha elérhető lesz nomrális áron akkor vagy 1060 sli vagy rx 480 crossfire lesz beszerezve, remélem, hogy 2 év garis bányászkarikkal fog megtelni a piac
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
Tudom, kicsit én is félek a kétkártyás rendszertől, de ezt majd az ár fogja meghatározni. Engem leginkább az új vega érdekel, amelyiket a 1070 ellen szánják, csak kérdés, hogy mennyire lesz kapható és milyen áron...
Azért az elég durva, hogy már 1050ti-t se lehet kapni sehol normálisat... Nálam kb 2 hete lett volna aktuális a vásárlás, akkro még bőven tudtam válogatni, most meg már ezekből is úgy kell vadászniEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
Szerencsére nem vagyok se nv se amd rajongó, 2-3 hónapot várok és akkor veszek egy kártyát ami max 150-ért a legjobb ár/érték arányú
Ha esetleg bedőlne az etherum bányászat, akkor viszont szerintem eléggé visszaesne a kártyák ára, a kezdők meg próbálnának szabadulni a kártyáktól, na én ebben reménykedemEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
félisten
Jóvanna', csak vicceltem. Jó "játékot" hozzájuk!
Kár hogy nem lehet a 1050Ti-t SLI-be kötni, híd nélkül, mint a Radeon-okat CF-be... úgy nagyon jó kis konfigot lehetne építeni kettőből.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zovifapp111
senior tag
-
-
kisza25
félisten
a gigabyte-nál, ha felrakod a saját OC progiját van 3 gyári ventiszabályozási lehetőség, abból az egyik alapjáraton is pörgeti a ventit valami 20%-on, de terhelve is kicsit jobban pörgeti, aztán van a normál ami ha nem piszkálod is pont az, meg van a silent ami még kevésbé teker terhelés esetén is halkab
Meg aztán van az egyéni, ahol oda állítod ahova akarodEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
athomi
veterán
Biztos hogy nem melegszik a kártya többi része sem idle állapotban. Max. akkor lennének kisebb aggályaim, ha a ház zsúfolt, rosszul szellőző lenne. Nálam most nyáron 27°C-os szobában 38°C-os a GPU hőmérséklete.
A félpasszív hűtésnek amúgy is van annyi előnye, hogy lassabban, fokozatosabban hűl le a kártya hőmérsékelete idle állapotban, igaz, terhelésnél meg pont hogy gyorsabban felmelegszik.Amúgy meg néhány kattintással mindenki beállíthatja a ventiprofilt úgy, ahogy neki tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- trek81 károsultjai
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kupon kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest