-
IT café
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz AxBattler #6150 üzenetére
70-90FPS között van, eddig nem mértem FPS-t, mert szemre jó volt, de le,értem és mérve sem rossz
meg ugye még nem jelent meg, már kijött egy pecs és 2. nvdriver kimondottan bfv-hez pár napon belül[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
válasz AxBattler #6154 üzenetére
tök szép a játék amúgy így is, én inkább a 100+ FPS-re gyúrnék, mint a medium-high-ra
A tuningra elég érzékeny a játék, az eddigi kb 1 éve beállított CPU tuning miatt fagyogatott, szóval CPU is alapon, meg a kártya is alapon ment
a 10 óra trial lejárt, következő infókkal jövőhéten tudok szolgálni, ha megjelenik a játék[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
TomX
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi melyik 1050TI a legjobb az első 3 legjobbat (teljesítmény szempontjából) légyszíves leírnátok?
Tamás
[ Szerkesztve ]
-
mumin007
tag
Üdvözlet Mindenkinek!
A tegnapi nap kicsit felfejlesztettük az egyik kollégám fiának PC-jét. Új CPU, hűtő, SSD, VGA. A videókártya egy MSI 1050 Ti lett. Új 64bites WIN10 Pro 1809 ment fel az SSD-re. Minden rendben is ment mindaddig, amig nem akartuk feltenni a legfrissebb nVidia drivert. A konfignak, oprendszernek megfelelőt töltöttük le. Futtattuk, kicsomagolt, ellenőrzött és itt meg is állt azzal a hibaüzenettel, hogy a szoftver nem kompatibilis az eszközzel.
Szerintetek miért lehet ez?
Előre is köszönöm, ha van erre valamilyen ötletetek! -
nagyúr
Az is marhaság volt, nekem a 660-asom jellemzően 3-5%-ot gyorsult 2014 és 2016 között.
(#6168) lemusz: valóban, de ez egy másik problémának tűnik - már a 300-as sorozatban is megjelent. Talán a CPU-igénye megugrott egy kicsit a drivernek - ez minimálisan látszik ebben a tesztben is a 382 és a 399 között.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Bjørgersson
félisten
Pofátlan lenne vajon a mintádra csinálni egy ilyen tesztet 1070-nel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #6170 üzenetére
Dehogy. Go ahead.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
raichu
csendes tag
válasz Grave_444 #2587 üzenetére
Sziasztok! Hajszálra úgy jártam, mint Grave444 kolléga... Azt még eltudom érni, hogy használni tudjam a gépem, a GTX-1050-nel, de csak a windows-os, "általános videókártya"-ként, tökéletes felbontásban, 8bit-es színmélységben..., szóval netezni jó. Minden más beállításnál, megpróbálja a képet előállítani... aztán kikapcsol vagy újra indul. Minden fellelhető drivert kipróbáltam, a GA-H61M lapon a legfrissebb BIOS van... a VGA kártyán gyári van, mivel még benne vagyok a 3 nap "visszaviszem" időben, tehát nem kísérleteznék annak frissítésével.
A dolog pikantériája, hogy azért néztem Gigabyte gyártmányt, mert az alaplap is az.Volt valami megoldás erre a hibára? Ötlete valakinek?
Már, cserélni gondoltam, egy GV-RX560GAMING OC-4GD-re, hátha...
-
félisten
"3 nap visszaviszem idő" tudtommal csak a mesében van, nálunk 14 napos elállás létezik online rendelés esetében.
Azért nem ártana leírnod, hogy pontosan milyen modellekről van szó..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Csupingo
veterán
-
kisza25
félisten
válasz Rockland #6171 üzenetére
kábelt próbáltad cserélni?
AxBattler: régen volt 3 nap, de most már személyes vásárlásnál csak jóindulat, de sok helyen tartják ezt a 3 napot (tescoban amúgy van 3 nap most is)
Ami szabályozva van azaz internetes vásárlás 14 nap, de saját költségen kell visszajuttatni, hiánytalan, hibátlan állapotban, tehát ilyen esetben garancia lép életbe automatikusan, mert nem hibátlan[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kisza25 #6176 üzenetére
Igen, a mesés régi szép idők... '90-es évek.
Tuskóban nem is gondoltam volna, hogy ilyen rendesek.Ja, ez gariztatásnak tűnik... ami húzódhat hónapokra is.
Ha 1 mód van rá, akkor legyen elállás."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
MeroM
senior tag
válasz AxBattler #6179 üzenetére
Velem nagyon kibasztak 4 ember terpeszkedett a pultba vmi zsiros haju magyarazott h ez pedig igy van . Kisgyereknek raktunk össze gépet a vga ventije sajnos hibás volt visszavittem azt mondja bevizsgálják kb 1 hónap, mondom neki mirol beszélsz ha bedugod egy gepbe es hallod h szar .ő nem, ennek menete van egy szervízesük van/ volt gondoltam magamba akkot mi az anyádnak ülsz itt. Vége az volt h elalltam a vasarlastol és igy is 30 nap volt mig visszakaptam a pénzt.. ez karácsony elött volt kisgyerek nem volt boldog. Azóta nem vasarolok, és nem ajánlom az ipont ilyen egy féreg embert h alkalmaznak.. pedig nagyon sok pénzt ott hagytam náluk addig még anno a kosztolányira jártunk hozzájuk..
-
nagyúr
Nem árt, ha az ember tisztában van azzal, hogy mire van / nincs lehetőség, és mi működik / nem működik.
Egyrészt ha a vásárlás másnapján visszaviszed a hibás terméket, akkor nem lehet tökölni hetekig, eleve ha nem egyezel bele, akkor a javítás nem is opció, csak a csere (vagy ha nem képesek rá, akkor a visszafizetés). Szóval itt érdemes keménynek lenni.
Másrészt én az elállást legutóbb (2 éve) úgy intéztem, hogy az új termék már átvehető volt a boltban, amikor a régivel bementem elállni. A srác a szervízben hümmögött egyet, és a 30 napos utalás helyett adott egy voucher-szerűséget, amivel az új cuccot a régi árával csökkentett pénzért tudtam átvenni. Nyilván ez az adott embertől függ, de lehetőség van rá.
-
félisten
Magyarul nem olvastad az ÁSZF-et, random (n+1)-edik közönyös ügyintézőn tök fölöslegesen felhúztad magad, és ezért ahol csak tudod, szapulod az iPont. Értem.
Hajh, ha velem ennyire bunkók lettek volna tavaly az Aqua-ban, még ma is mindenhol Őket ajánlanám... de nem volt ilyen szerencsém.Egyébként a szervizelés valóban nem csak ennyiből áll:
- papírozni kell mindent a megfelelő jogkörrel rendelkező alkalmazottnak;
- tesztelni kell a HW-t, az eredmények dokumentálásával (eladónak miért kell ehhez is értenie?);
- van, hogy bizonyos márkákat nem is szervizelhetnek, hanem elküldik nagykerbe... különösen az 1 év gyártói időszak alatt, stb.Szóval ez a havertesó/sógorkoma/leteszemazasztalra módi a nagyvárosban már nem kóser...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
MeroM
senior tag
válasz AxBattler #6182 üzenetére
Másnap vittem vissza a kártyát! Nem most történt hanem kb 3 éve.. de ez a bánásmod a mai napig feldühít.. akármikor vittem garizatni bárhova alkatrészt normálisan viselkedtek meg lehetett beszélni a dolgokat. Itt látszott az ember képén h unja az egészet, flegma volt... gondolom neki egyszerübb ezt mondania mint megmozdulni a székből....
-
MeroM
senior tag
válasz AxBattler #6182 üzenetére
Jah és nem ram/gpu hibás volt egyszerüen kifogtam egy rossz venti csapágyast.. beledugja egy gépbe még monitort se kellett vna rákötni és egyből lehetett hallani...
Lehet nekem nagyok az elvárásaim de aki egy számtech bolt (readásul nem is a sarkon lévőről kis lyukról beszélünk) gariztatós alkalmazottjától én elvárnám hogy minimum ennyit meg tudjon csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Elhiszem, hogy dühít a viselkedése, de itt legalább nem konkrétan átverni akart, hanem csak unottan / közönyösen követte a protokollt. Ez legyen a legnagyobb szívásod szervizzel.
Én is jártam már rossz(abb)ul szervizessel, aztán kidühöngtem magam a fórumban, teljesen fölöslegesen.(#6184) MeroM
Ja, szegény srác, de átmenetileg vehettek volna neki 1 kártyát, aztán januárban meg eladták volna a garisat.(#6185) MeroM
Mondom, egy iPon méretű cégnél ez már nem feltétlenül haverkodós szinten megy.
Folyamatok, dokumentálás, feladatkörök, stb.Légy oly jó, és használd a "Szerkesztés" funkciót, ha már senior tag vagy! Písz!
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kisza25
félisten
Nekem múlthéten pont az aqua-val volt bajom, az ipon-nál meg már vagy 5x gariztattam gond nélkül, legutóbb 6 nap alatt cseréltek egy xfx tápot, ebben benne volt az oda-vissza szállítás és egy hétvége, csütörtök vitték, kedden hozták
-
-
MeroM
senior tag
Visszatérve a topikhoz asus rog strix 1050ti n van ugye led van hozzá külön program amit ha bekapcsolok be lehet állítani ,hogy hőmérsékletre világitson de ha újra indítom a gépet a program még ha beállítom hogy bejöjjön akkor is minden alkalommal rá kell nyomni hogy a hőfokot jelezze a led.
Erre van megoldás vagy egy asus bug?
-
hegegabi80
addikt
MSI AERO GTX1050 Ti mennyire ajánlott? Van itt valakinek?
Igaz nem félpasszív, de biztos szabályozható a ventije, csak nem tudom mennyire lehet hangos az az 1 venti. Bár a mérete az kedvező, mert kis ITX házba kell.
i5-4440 proci ki tudja hajtani?[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz hegegabi80 #6194 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van, én elégedett vagyok vele, ventit szabályozza szépen , egész kellemes, halk és hűvös kártya szerintem.
Sebessgében is rendben van.
Mivel nem félpasszív, így 35% alá nem engedi állítani a venti fordulatát. Részemről ajánlott.The Truth Is Out There --->
-
MeroM
senior tag
válasz hegegabi80 #6196 üzenetére
Rx460 /560 nal jobb egy 1050ti
-
Apollyon
Korrektor
+1 a 1050 Ti-re, mindenképp azt vedd.
Jóval jobb a teljesítménye, nekem is ITX-em házam van, de beleférnek a teljes méretű kártyák, és sose ment még 69 fok fölé a kártya (gigabyte-om van).#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
lemusz
addikt
RX 570 nem fér bele? Láttam jó ajánlatokat rá újonnan kerek 50-ért. Most AMD-t éri meg venni prociban és vgaban is.
-
hegegabi80
addikt
Köszi az infókat meggyőztetek. Igaz 1600x900 csak a moncsim, egyenlőre nem is tervezem cserélni, ezért nem is akartam túl erős kártyát. Mindig motoszkál bennem, hogy elég egy gyengébb olcsóbb kari, de ha már csak pár ezerrel drágább, akkor miért ne, és akkor jön az ördögi kör, hogy jóval többet költök a gépre, mint amennyit eltervezek. Viszont így most egy jó darabig nem kell, ha még netán moncsit is cserélek, vagy ha a fullhd-s tévére rákötöm néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Acer RTX 3060 Ti Predator Orion 8G videokártya garanciával
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
- MSI RTX 3060 Ti GAMING X (LHR) 8G videokártya garanciával
- Eladó gigabyte ATI Radeon 9550 AGP 8x videokártya 256mb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest