Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz Foglalt név #9682 üzenetére

    Nem róla szól értsd már meg....annyiban keveredik ide a neve, hogy az ő hozzszólása váltotta ki az indulatokat az emberekben Le is írtam, hogy a topicba járók nagy része akkor látta először valószínűleg. Ez ilyen nehéz felfogni? Magyarul írtam...

    Nem az ő személyével van a baj, hanem azzal amit tett. Ha mondjuk én postoltam volna azt a hsz-t akkor most a VinoRosso hsz-ével lenne gond, ha a Kiss Pista akkor a Kiss Pistéval.

    De hogy ne csak a levegőbe beszéljünk összegyűjtöttem, hogy ki hány hozzászólást írt és milyen időközönként( mennyire rendszeresen ) abba a topicba.

    Westlake :: 14 hsz

    jugeen :: 4 hsz

    Laraxior :: 717 hsz

    Keldor papa :: 327 hsz

    TTomax :: 444

    VinoRosso :: 217 hsz

    Ha jobban megnézzük Westlake hozzászólasinak több mint a fele(10) és jugeen( 4) hozzszólásai pedig kivétel nélkül arról szólnak, hogy ne legyen post a GT200b-vel kapcsoaltban abban a topicban. Ha rajtuk múlik összesen nincs 10 darab értelmes hozzászólás a topicban, offokkal együtt még 20 sincsen. Nem látogatják a topicot, fényévente benéznek egyszer, és akkor magyaráznak másnak aki meg 10x 100x annyira érdekel, rendszeresen odajár és irogat hosszú ideje, hogy ezentúl hova mit írjon meg mikor. Ez itt a probléma, ha még nem derült volna ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák