Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz Foglalt név #9681 üzenetére

    De könyörgöm..hogyan lehet úgy topikot nyitni hogy ilyen hsz.-t nem kér..olyan hsz-t nem kér. Gyakorlatilag akkor ő azt szeretné ha a topikja,arról szolna hogy kb. 100hszben leírjuk milyen a kártya és kész. Megy vele minden,minden működik vele és kész. Megjelenési információt ne közöljünk...hogyan lehet ilyet írni az 1. hszbe? amikor naponta jönnek ki a gyártók által variált 55nm-es GTX-ek.
    Vásárolt egy GTX295öt...rendben is van..gondoltuk hogy igen jön valamivel,erre mit kaptunk? Amit már említettem neki is hogy amit ő leírt az egy nulla..én is elmondtam volna egy képről is,mert látható minden amit leírt. Kérdem én akkor minek a topik ha semmi konkrétum nincsen benne? Ill. egyet találtam, amit jugeen-ék hoztak össze...de ők nem játszanak,csak teszt és vége.Ami nem is probléma,de az átlagusernek nem ez kell! (átlaguser nem vesz ilyet,de ezt hagyjuk...) A jóembernek aki éppen venni szeretne egy ilyet olyan ember kell mint Beowulf. Pl. Be a kártya,és nézzük csak meg mit is tud,nem szintetikus tesztekben. Hozzáállás kérdése...Lehet hogy westlake jót akart,de ahogy előadta,az nem éppen úgy sikerült ahogy kellett volna,és mi akik a GTX280/260 topik magját alkotjuk..szinte naponta hozunk valami tesztet,vagy összehasonlítást,vagy 3dmarkot,vagy ami éppen van a terítéken...ezzel nagyon nem értünk egyet. Szeretjük a topikunkat, a kártyánkat...biggamer mindig hozott valami újdonságot,mért kell ezt új topikba verni? Aki pl. össze akarja hasonlítani a GTX280 és a 285öt az most hova írjon? Mert ugye offot nem lehet a 285bese és a 280ba se. Teszt egyik része ide a másik meg oda? G92nél sem kellett új topik... Most tulajdonképpen miért?A kártya ugyanaz...némi eltéréssel. A GTX295nek ok hogy van új topikja,mondjuk a 9800GX2nek sincsen új. Végülis nem akarok olyan sokat írni,csak érthetetlen hogy egyik nap van topik,másik nap nincsen,3adnap meg tüntetünk ki tudja hányan az egy-két ember ellen. egy egyszerű szavazás lenne a helyénvaló,nem pedig diktatúrikus beavatkozás.
    Kérdem én... az 55nmes GTX260al hova menjünk? Mert az lemaradt a topik címekből :D :R

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák