Új hozzászólás Aktív témák

  • Racecam

    MODERÁTOR

    válasz Beowulf_78 #9621 üzenetére

    Jó nagy butaságot csináltok, de ebbe nem szólok bele, nem házigazdai minőségemben mondom. Ebben a topicban végülis arról írtok, amiről csak akartok azért jött létre. Csak ezzel megfosztjátok azokat, akik érdemi információra vágynak a GTX280/GTX260, vagy a
    GTX 295/ GTX285 videokártyákkal kapcsolatban.

    Éppen ezért ide is beteszem a személyes véleményemet:

    Mi köze annak, hogy westlake kicsoda, micsoda ahhoz, hogy szakmailag tökéletesen indokolható egy topic fenntartása vagy bezárása?
    Ha problémátok van az adott userrel akkor vagy rendezzétek le vele privátban, vagy ignoráljátok. Attól, hogy Ő nyitotta azt a topicot, még semmivel sincs több joga ott bármit tenni, mint bárki másnak. Erre próbáltam felhívni a figyelmet az ottani hozzászólásomban is. Arról nem is beszélve, hogy a topic nem érte, vagy miatta van, hanem azokért a felhasználókért, akik az adott hardverrel rendelkeznek, vagy ennek beszerzésén gondolkodnak, vagy csak egyszerűen információra kíváncsiak vele kapcsolatban.
    Amennyiben westlake-el kapcsolatban olyan merülne fel, amivel a Fórum alaplveit megsérti és ezt jelzitek a megfelelő helyen, vele szemben is pontosan ugyanúgy fogunk eljárni, mint bármelyik másik fórumozóval szemben. Az, hogy valaki számotokra nem szimpatikusan nyilvánul meg a fórumban még nem ok arra, hogy moderáljuk, amennyiben nem kelt flamet, nem személyeskedik, nem sérti meg az alapelveket.

    u.i.: És már bocsánatot kérek, de fejezzétek már be a hisztit, mert ez borzasztóan gyerekes. :(

    [ Szerkesztve ]

    Com'è diverso il mondo visto da qui

Új hozzászólás Aktív témák