Aktív témák

  • hejesírásó

    senior tag

    válasz fordfairlane #29561 üzenetére

    ha dolgozol keményen szellemi munkát 10 órában, esetleg még gyakran is mész külföldre->se sexuálisan sem mint értelmes odafigyelő, kellemes beszédpartner-társ nem tudsz "kielégíteni" egy nőt.

    lehet klisé. igen, de nagyon is elképzelhető.

    MINDEN kihagyott hsz elolvasva! jeeee. nevezek a hétvégén egy maratoni futásra olyan kemény vagyok!

    na a télapós történetem és hétvégém tündérkémmel:

    Tehát télapó sapkában
    vörös feszülős alsóban
    szerszám körül vörös masnival leptem meg első este páromat

    reakció: nagy pirulás, nagy kacagás, nagyon tetszett neki! egy volt a baj, túlságosan is tetszett neki, és amikor "barátkoztunk" volna, akkor végig elröhögte magát, mert h olyan édes vagyok, meg olyan jól áll. hát köszi.
    valahányszor ránézett a sapka pompomjára arcon fröcsögött úgy nevetett szegény :)
    30 percig vártam. az már nekem is sok volt.
    aztán ráadtam a télapó sapkát és látványosan durcázva kimentem mosogatni!
    igen, mosogatni. azért mosogatni, mert ennél látványosabb durcázós, hagyjuk ma a sexet dolgot már nem tudtam volna csinálni.

    meg is lett a hatása.

    aznap este nagyon jó volt. bár nyoma azért volt a két hét vágyakozásnak :B ez van ha az ember nem tart távkapcsolatban szeretőt. :))

    de utána már ment mint a karikacsapás. aztán egész hétvégén is. nagyon jó volt vele, nagyon szeretem, nagyon hisztis kis dög. :)
    igaz egyszer volt amikor már a sokadik után mondtam egy ilyet:
    -Ennyi után nem fog magától állni, ilyenkor már igényel egy kis szeretetet. na ez után megint egy fél óra kacagás, mert h én ezt olyan aranyosan és ártatlanu mondtam, h ott helyben kellett neki az inzulin olyan édes voltam. tök jó h ilyen aranyos pasi vagyok, csak épp a röhögés miatt veszítek időt, olyan ritkán látom....de ha a másik oldalról nézem, ő jót kacarászik és az nagyon fontos, pláne hogy ennyi baja van. :)

    na röviden ennyi.

Aktív témák