Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Bár volt már évekkel korábban erről egy hsz, lehet azóta ez már outdated.

    Szóval a seed-ekkel kapcsolatban. Minden cuccnak (űrhajó, npc-k, multitool) van egy seedje, ami a kinézetet határozza meg. Ha mondjuk az ismerősöm armourer vykeen-jének a seedjét beírom az enyémhez, akkor az enyém is pont úgy fog kinézni a bázisomon, mint az övé. Ugyanez a multitool-lal és űrhajóval (azonos kategóriában), ugyanazt a kinézetet fogják kapni a seednek megfelelően, slotoktól és statoktól függetlenül. Ez csak egy vizuális módosítás.

    Ha meglátogatsz egy új naprendszert (továbbiakban system), akkor minden systemben egyedi kinézetű űrhajók és npc-k meg multitoolok lesznek. Ha valaki talál egy S class valamit és megosztja, akkor oda lehet portálozgatni és ugyanazt a cuccot fogjuk látni mint amikor a valaki megosztotta azt.

    No de van 255 galaxis, egyenként sokmilliárd systemmel. Ez a seed szám vajon fix (mert akkor az nagyon sok seed számsor), vagy akkor generálódik le random, amikor először warpolok egy új systembe? Tehát ha mondjuk offline játszunk többen, és ugyanabba a systembe warpolunk elsőnek, akkor mindannyian ugyanazokat a multitool / űrjhajó / npc -ket látjuk majd, vagy mindenki mást?

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák