Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz 30z.Samu #52280 üzenetére

    Megértem, amit mondasz, én is így vagyok vele :D A TotK-t is elvittem addig, hogy tudjam az amiibo-t használni, aztán még másfél órát rohangáltam vele. Ezek a Zeldák...huhh...mesterek. És mondom úgy, hogy régebben azért bőven lesajnáltam a Nintendót mindenhol, ahol lehetett. De egyenlőre, amit a Switchen látok az szörnyen pozitív, nekem tényleg csak az acsik hiányoznak.

    Viszont a második Zelda lehet, hogy túl sok lesz nekem. Már érzetre is sok a lehetőség, az, hogy már össze kell ragasztgatni a dolgokat és azzal szórakozni, hogy jó pozícióban legyenek. De lehet, hogy csak én vagyok alegyszerűbb játékokhoz szokva és majd megtetszik. Elképzelni nem tudom, mennyi melót beletehettek. De nincs még egy cím, ami ennyire előhozta volna bennem a felfedezés örömét. Talán még a Soulsborne-ok és az Elden Ring. De hát ez utóbbi is a Zeldából ihletődött, nagyon helyesen.

    Amúgy pont a napokban olvastam egy cikket, hogy az N miért nem vásárol stúdiókat. Érdekes volt. Ők inkább arra hoztak létre egy divíziót, hogy a külső fejlesztőkkel végeztetett címeket felügyeljék. Én is meglepődtem, hogy gyakorlatilag a legtöbb N exkluzív külsős fejlesztés.

    Meg megnéztem egy making of videót a Mario Rabbidsról. Ezt a játékot az Ubi akarta malegcsinálni és látszott rajtuk, hogy igazi szerelemprojekt volt, látszik is rajta. Tudnak ők, ha akarnak!

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák