Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz 30z.Samu #38675 üzenetére

    Amúgy ezt az N64 húzást nem teljesen értem - mármint annyiból igen, hogy valószínűleg nem volt túl nagy munka egy emulátort összedobni mondjuk egy új AAA cím elkészítéséhez képest -, vajon van akkora rajongótábora, aki fog ezekkel rendszeresen játszani? Mert számomra ezek a játékok nagyon rosszul öregedtek, főleg grafika téren szemben mondjuk a SNES címekkel, van amiből van felújított változat is (pl. Zelda), vagy elérhető máshogy is (pl. Mario64 DS-en és Switchen is), Mario Kart, Tennis, Golf meg van kismillió újabb változat, szóval itt maximum az játszhatna, hogy a nosztalgia miatt megyek egy tournamentet a Kart 64-ben.
    Egy Gamecube emulátornak jobban örültem volna nyitásként egy Paper Marioval :), vagy egy GBA-nak Minish Cappel.

    A mega drive címek szintén kicsit visszásak nekem, a mega drive collectionben alapból bent van pár, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan a kollekcióban, ami miatt azt mondanám, hogy előfizetek erre is.
    Ami viszont tetszik, a mega drive gamepad (igaz az ára annyira nem), remélem, hogy lehet majd a sima régi mega drive kollekcióval is használni, és nem csak az emulátorra lesz korlátozva a használata.
    Akinek van hasonlóan kiadott SNES kontrollere, az próbálta az emulátoron kívül más játékban? Használható máshol is?

    A kirby játék érdekesnek tűnt, arra kíváncsi leszek, hogy mennyire fog működni, illetve a Mario filmre is.

Új hozzászólás Aktív témák