Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Dr.F.E.R.I. #3379 üzenetére

    Bármilyen hegyre felmászhatsz (elleneb az open world játékok 99%val, pl ACkben, Horizon Zeroban se tudsz)
    Fogsz bármilyen tárgyat, az fizikai szempontból aktív. Pl fogsz egy ládát, legurítod a hegytetőről. Vagy megfagyasztod az időben, erőt fejtesz ki rá, rámászol, s amint visszafagy elrepülsz vele abba az irányba. Vagy a napokban linkeltem a hogyan ne oldjuk meg a shrinet videót, ahol 2 labdát kellett a helyére juttatni ami statikus töltést kapott, csóka csak az egyiket szerezte meg, majd fém tárgyakkal (fegyverek stb) a töltést átvezette a másik lyukba is és így oldotta meg. Nagyon sok apróságra figyeltek, ilyenek azért játékok (főleg open world) 99%ban nincsenek!
    Attól még, h pl a repülés érdekesen van megoldva, amibe fizikailag beleköthetsz, de játékmechanikailag rendesen van kivitelezve, igenis rendben van!
    Pl ha bárhol tüzet gyújtasz, a meleg levegőt kihasználva fel tudsz emelkedni a földről repüléssel. Vagy leteszel egy földre egy adag fát s kovakövet, megsuhintod a kovakövet s szikrát kap, fa meggyullad, vagy a közelben égő testet fáklyával vagy fafegyverrel megsuhintod s meggyújtod az éghető tárgyakat, növényzetet! Azért ez is eléggé rendben van!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák