Új hozzászólás Aktív témák

  • Norb79

    őstag

    válasz aujjobba #33285 üzenetére

    A gyereknevelés sose fekete-fehér, gondolom ezt neked se kell mondani, és látom, hogy a fiam osztálytársai közül is többen nyomták már az assissin creedeket nagy kivégzésekkel, meg mortal kombatot elsőben és másodikban, de valahogy én nem ezt preferálom.
    A switch ökoszisztémában a komoly játékok is sokszor kiddie artot kapnak. Lásd mondjuk smash bros, ami egy verekedős játék, de mégis máshogy adod oda mondjuk egy 9-10 évesnek, mint egy mortal kombatot a kibelezéssel. És még több stílus van, az fps-től elkezdve a körökre osztott stratégián át számtalan cucc. Mondjuk az általad sorolt 5-7 éves korosztálynak tudnék mondani 6-10 játékot switchre, ami elé le merném őket ültetni abban a heti 3-5 órában amit engednék (vagy engedtem) ennyi idősen. Xboxon kevésbé tudnék ilyet mondani. Nekünk még a régi xbox van, a 360as, azon voltak (vannak) gyerekcímek szintén ilyen volumenben, de ha nem lenne meg 8-9 éve az xbox akkor is switchet vennék a gyerekeknek, ha már ilyen igényük van.
    Nem csináltam tételes, reprezentatív kimutatást, hogy melyik platformon mennyi a kisgyerek kompatibilis cucc és mennyi nem, mert abban a korosztályban amúgy is korlátozható még a kockulási volumen, de nekem az alapján amit látok egyértelműen a switch a kisgyerek játékplatform és nem az xbox. És ebben mondjuk 70% a játékfelhozatal, másik 30%, hogy nem foglalják a tv-t, de ha mégis akkor több a családilag együtt játszható játék, és a nem foglalják a tv-t dologban az is benne van, hogy valahol máshol játszanak, nem otthon a szobájukban.
    Őszintén, semmi érvet nem tudok felhozni az xbox series mellett ennél a korosztálynál. Esetleg, ha jórészt magadnak is vennéd, de ha ilyen farvizen jön be hozzád a cucc, akkor te se lehetsz nagy kocka, a switch is ad annyi jóságot, amennyi szabadidőd neked erre van, szóval akkor max az ár. Ezzel meg úgy vagyok, hogy az ingyenes mobil játékok még olcsóbbak, de aki olyat lök a gyerek a elé a kétpercenként felugró darabolóshorrorpornó reklámokkal arról is megvan a véleményem. :)

Új hozzászólás Aktív témák