Új hozzászólás Aktív témák

  • myswitch

    újonc

    válasz neksztpro #2522 üzenetére

    Szevasztok!

    Keresgélés közben találtam ide. Ugyanezeket a problémákat tapasztaltam. Orion TV-n nincs kép, és a net elérés problémás, így frissítés sem volt.

    Érdeklődnék, hogy sikerült-e valami megoldást találnod rá?
    Másik TV-n még nem tudtam kipróbálni (mert nincs).

    Néhány tapasztalatot is megosztok. Terveztem Switch vásárlást, majd későbbre, mert jónak találom, hogy hordozható is. Így kíváncsi voltam, és meg akartam tapasztalni, hogy milyen is testközelből.
    Tegnap felkerekedtem, hogy valamelyik üzletben kipróbáljam. Sajnos egyetlen üzletben sem volt rá lehetőség /576, Konzolvilág, MM, Auchan/.
    Mindenhol a bolt egyik sarkában voltak lepakolva (több darab is), ott árválkodtak, így kínálat lenne. Általános, volt, hogy arról tájékoztattak, a néhány előrendelt darabot elvitték, de azokon kívül nem adtak el belőle. Médiába eleve nem ajánlották, inkább PS, vagy BOX, ha "játékokkal játszani is akarok".
    4db SD kártyás játékot láttam (Zelda, 12 switch, Just dance, Bomberman)

    Így tul. kép másképp próbáltam ki mint eredetileg terveztem, mert vettem egyet, Zeldával :)

    A Zelda 6-8 óra után, játékélményben jó benyomást tett, de összeségében azért vannak hibái.
    A grafika terén roppant zavaró, hogy egy-egy tárgy, növény közelről elég csúnyácska. Vagy az olyan hibák, hogy egy fa mellett közel megálva, a kezemben lévő fegyver "belelóg" a fa törzsébe, vagy pl. fa tetején állva, van, hogy eltűnik a fa lombja. a magas fű megjelenítése sem tetszik annyira, mégha ez meseszerű látvány lenne is. Ezt a ködös effektet is inkább kivenném a játékból. Pályarész töltésénél néha megakad, bár ez annyira nem érdekel.

    Az is nagyon zavaró, hogy pl. a vár fal oldalán állva, mutatja, hogy gomb lenyomására mászni lehet rajta, de mikor rányomok, akkor egyszerűen a szakadákba esek. Ez többször is megesett. Vagy másik helyen ugyanakkor a tükör sima falon, ahol semmi kapaszkodó, ott meg simán felmászik.

    Remélem hosszú távon jó lesz a gép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák