Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz Sirandrish #19233 üzenetére

    Azt azért még érdemes figyelembe venni, hogy ez nem ám úgy lesz, hogy megjelenik a PS5 és akkor másnaptól kétszer olyan jól fog kinézni minden játék és a régi konzolok retromasinákká lesznek minősítve. Márcsak azért se, mert még nem lesz elég nagy piaca ahhoz, hogy megérje kizárólag rá kiadni mindent, ugyan úgy készülni fognak a játékok a 100 milliós installbase-el rendelkező current genre még 1-2 éven át.

    Érdekességképp megnéztem, már 3 éve a piacon voltak a current gen konzolok amikor az első olyan codot kiadták, ami csak a current genre készült el, de még a Ubisoft is 1 év múlva csak a fele-fele AC Rogue - Unity párossal mert előállni és csak 2015 végén vállalták be az első teljesen current gen AC-t.

    Ráadásul sokak szerint a nextgen ereje elsősorban nem is a még részletgazdagabb grafikára, fizikai engine-re fog elmenni, hanem a stabil 4k 60fps-re, szinte biztosra veszem, hogy a generáció első néhány évében nem fogunk generációs különbséget látni a PS5 és a szebb PS4 játékok között, csak azok már stabil 4k 60 fps-t fognak tudni.

Új hozzászólás Aktív témák