Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Másfél napja van meg a gép, és eddig nagyon bejön, viszont van egy rakat kérdésem, amire nem nagyon találtam még választ. Átnéztem az összefoglalót, és egy ideje már követem is a fórumot, de azért vannak még nem tisztázott dolgok.

    1: a Store számomra nagyon rendezetlen. Nem lehet valahogyan kategóriákra bontani, vagy ABC sorrendben megnézni, hogy mégis milyen cuccok vannak fent? Gondolok itt arra, hogy sose tudom meg, hogy van Outlast a gépre, ha nem kezdem el ömlesztve, árkategóriák szerint átnézni az összes gépre megjelent játékot. Azért az durva, hogy egy nagyobb kaliberű cuccot két mobiljáték között talál meg az ember véletlen. Akadnak tök jó point and click játékok is, de külön kategóriaként nem látom őket, így vagy az van, hogy véletlen akadok rájuk, vagy pedig rákeresek direktben, ami megint elég fapados módszer.

    2: amikor vettem a gépet, láttam hogy van a Horinak is saját "pro" kontrollere. Alapból mindenből az eredetit szoktam, de míg a Nintendo Proja huszonezer, addig ez harmad annyiba kerül, ráadásul ahogy olvasom, a hivatalossal is lehetnek hibák. Valakinek van tapasztalata ez ügyben? A Hori féle is teljes értékű, vagy esetleg vannak olyan funkciók, amiket nem támogat a gép?

    3: a Store jelzi valahogy, hogyha egy játékot meg lehet venni fizikai formában is? Sok szimpatikus cím van, viszont mivel őrülten nagy akciókat nem látok, ezért inkább fizikai formában venném meg a játékokat, már csak a szabad hely miatt is, viszont nem tudom, hogy mi az amit keressek fizikai formában, és mi az, amit engedjek el.

    4: korábban volt szó arról, hogy a használt kártyákkal óvatosan, mert ha lemásolták(?) őket, akkor lehet rosszul járunk mi is. Utána ezt megcáfolták itt többen, az összefoglalóban viszont még ez szerepel. Most akkor mi a "hivatalos" álláspont?

    5: a Pokémon Let's Go ha jól vettem ki, olyan lesz, mint a klasszikus GBA címek, csak átdolgozott elfogási rendszerrel? Ezt leszámítva teljes értékű Pokémon játék, vagy pedig egy Go-ra hajazó grindfesztivál?

    6: vannak IAP-os játékok, és ha igen, a Store-ban fel van tüntetve, hogy egy adott cím az? Például mobilon nagyon szerettem volna a Hungry Sharkot, de a valós pénz költés erőltetése miatt nagyon elszálltak az árak benne. Itt nem láttam, hogy lenne benne IAP, szóval akkor ez elvileg "normális" verzió, semmi lehetőséggel, hogy vegyek extrákat benne?

    Egyelőre ennyi, de még biztos jön kérdés. :D

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák