Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    addikt

    válasz ayo #11693 üzenetére

    Az a baj, hogy sokszor már akkor sincs kedvem elővenni, hogy ránézzek, hogy az emberek még x óráig mennek a questre, vagy jönnek vissza onnan. A vault építős rész szerintem jó lett (igaz, eléggé az X-com-ra hajaz), ha esetleg a questek izometrikus nézetben lennének kidolgozva (mint mondjuk a Tactics, vagy az X-com esetében), akkor szerintem kiadhatták volna normál játékként is, nem csak ilyen free to play-ként.

    Tegnap kipróbáltam a Fortnite-ot (előtte más platformon nem játszottam vele), 4 kört játszottam, egy kivételével mindig elintézett már az első ellenfél (ahol nem, ott pedig a második) - egyelőre úgy érzem, hogy ez a battle royal műfaj annyira nem fekszik nekem, vagy még sokat kell gyakorolni.

    Az számomra is furcsa volt, hogy 3DS-ről nincs hír, még biztos fog olyan játék megjelenni a korábbi directek alapján, amire vevő leszek (Luigi's Mansion 1, újabb felújított Mario and Luigi rpg) - igaz lehet, hogy a Switchet akarják nagyon nyomni. Én most úgy tippelném, hogy mivel a Switch handheldként is használható, így a 3DS-nek nem lesz utódja.

Új hozzászólás Aktív témák